Δίδυμες τραγωδίες. Δύο νεκροί σε διαφορετικές γαμήλιες δεξιώσεις σε Πάτρα και Κρήτη

Δύο τραγικές ειδήσεις, μια από την Ιεράπετρα και μια από την Πάτρα. Δύο άνθρωποι που βρίσκονταν καλεσμένοι σε γάμο και δεν άντεξαν. Δύο νεκροί σε λίγες ώρες.

Σοκ προκαλούν οι «δίδυμες» τραγωδίες που σημειώθηκαν το Σάββατο. Δύο άνδρες, ένας στην Κρήτη και ένας στην Πάτρα ξεψύχησαν σε γαμήλια τραπέζια
Νεκρός σε γλέντι στην Ιεράπετρα

Η πρώτη τραγωδία συγκλονίζει το Λασίθι. Ένας 62χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε γλέντι γάμου στην Ιεράπετρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Επικράτησε αναστάτωση με τη σύζυγο έντρομη να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Ξεψύχησε σε γαμήλια δεξίωση στην Πάτρα

Με τον ίδιο τρόπο έχασε τη ζωή κι ένας 53χρονος πατέρας στην Πάτρα.

Ο 53χρονος βρισκόταν επίσης σε γαμήλια δεξίωση, όχι στην Κρητη αλλά λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πάτρα. Κάποια στιγμή ένιωσε κι αυτός αδιαθεσία και κατέρρευσε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο.

Με πληροφορίες από tempo24, ekriti

Πηγή: www.newsit.gr