Βίντεο σοκ! Έξαλλος και πιθανότατα μεθυσμένος ο Τζόνι Ντεπ επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα νέο βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο ίντερνετ δείχνει την... τουλάχιστον προβληματική σχέση του Χολυγουντιανού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ, με την εν διαστάσει σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Οι δυο τους έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους, με την "θυελλώδη" σχέση τους να αποκτά ένα ακόμη επεισόδιο που σίγουρα δεν τιμά κανέναν.

"Ταύρος εν υαλοπωλείο"!
 

Το tmz.com δημοσιεύει ένα βίντεο το οποίο έχει τραβήξει με το κινητό της η Άμπερ Χερντ. Βρίσκεται στην κουζίνα και δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να είναι έξαλλος και να χτυπά με μανία τα ντουλάπια, με το site να αναφέρει πως το βίντεο έχει γυριστεί τον περασμένο Μάιο.

Η Άμπερ Χερντ ακούγεται να ζητά συγγνώμη χωρίς να διευκρινίζεται το γιατί, ενώ λίγο αργότερα ο Ντεπ φαίνεται να γεμίζει ένα ποτήρι με κρασί. Τότε η Χερντ τον ρωτά αν έχει πιει το υπόλοιπο εκείνο το πρωί, πριν ο ηθοποιός της επιτεθεί, με το κινητό να πέφτει στο πάτωμα.

Η ίδια υποστηρίζει πως της επιτέθηκε, ωστόσο η πλευρά του Ντεπ υποστηρίζει πως το βίντεο έχει υποστεί μοντάζ και λείπουν κομμάτια που δείχνουν την σύζυγό του να γελάει και να τον... τσιγκλάει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το επίμαχο βίντεο είναι σχεδόν απίθανο να γίνει δεκτό σε οποιοδήποτε δικαστήριο, αφενός επειδή έχει υποστεί μοντάζ και αφετέρου επειδή ο Ντεπ δεν γνωρίζει πως η Χερντ τον βιντεοσκοπεί.

Οι εικόνες πάντως είναι ενδεικτικές μιας κατάστασης εντελώς εκτός ελέγχου και φυσικά κάνουν το γύρο του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ