ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΒΟΜΒΑ στην Showbiz – Δεν φαντάζεστε ποιοι χώρισαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο γάμος τους τελειώνει και επίσημα. Τον Οκτώβριο είχε γίνει γνωστό πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν και χθες η όμορφη ηθοποιός κατέθεσε επίσημα τα έγγραφα διαζυγίου.

Ο λόγος για την Drew Barrymore, η οποία φαίνεται ότι χωρίζει με κάθε επισημότητα από τον επί 4 χρόνια σύζυγό της, Will Kopelman. Σύμφωνα με το New York Daily News τα πράγματα παίρνουν την επίσημη οδή, για το πρώην ζευγάρι, το οποίο επιβεβαίωσε δημόσια τον χωρισμό τους τον Απρίλιο. Οι δύο τους απέκτησαν μαζί δύο κορούλες την Olive, 3 ετών και την Frankie, 2 ετών.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δύο τους επιμένουν πως θα καταφέρουν να κρατήσουν την οικογένειά τους δεμένη. «Δυστυχώς η οικογένειά μας χωρίζεται, παρότι δεν αισθηανόμαστε πως αυτό θα μας αποτρέψει από το να μείνουμε οικογένεια. Το διαζύγιο μπορεί να κάνει άλλους να αισθάνονται πως τα πράγματα απέτυχαν, όμως όταν αρχίζεις να βρίσκεις τα πατήματά σου η ζωή συνεχίζεται.

Τα παιδιά μας είναι το σύμπαν για εμάς και ανυπομονούμε να ζήσουμε τις ζωές μας μαζί τους», είχαν αναφέρει τότε σε κοινή τους δήλωση.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος που αποτυγχάνει για την αγαπημένη ηθοποιό. Θα ακολουθήσει άραγε κάποιος άλλος;

Drew Barrymore Will Kopelman2

Πηγή: peoplegreece.com