Βίντεο που σοκάρει: Ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη από…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε άνδρα και τον τραυμάτισε σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Ελ Σαλβαδόρ και, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο άνδρας είναι πεσμένος στην άκρη του δρόμου, γυμνός από την μέση και πάνω και σφαδάζει από τους πόνους.

Όμως, φαίνεται ότι τίποτα δεν σταματά την ρεπόρτερ του τηλεοπτικού καναλιού TVO Canal 23, η οποία, αντί να προσφέρει βοήθεια στον τραυματία, βάζει το μικρόφωνο μπροστά του και αρχίζει τις ερωτήσεις. «Δεν το είδες να έρχεται;», είναι η πρώτη ερώτηση της ρεπόρτερ, που μεταδίδει live το περιστατικό ενώ ο άτυχος άνδρας απαντά: «Με χτύπησαν και πονάω».

Εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει ερωτήσεις στον ανήμπορο να απαντήσει τραυματία. «Θέλετε να μεταφερθείτε στο νοσοκομείο;», «Πού πηγαίνατε;», ρωτά η ρεπόρτερ τον άνδρα, που όπως έγινε γνωστό ξεψύχησε λίγο αργότερα, όταν απομακρύνθηκαν οι κάμερες.

Στο βίντεο εικονίζεται, επίσης, το μεγάλο φορτηγό, που τραυμάτισε τον άνδρα, παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου με σπασμένο το παρμπρίζ.

[g_youtube v="mUk2VLlazrc"]