Αυτή είναι η 22χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο λίγο μετά το «κυνήγι» των Pokemon

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικό θάνατο βρήκε η νεαρή Tanami Nayler λίγη ώρα αφότου είχε σταματήσει να παίζει το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Η κοπέλα σύρθηκε για 70 μέτρα όταν την χτύπησε ένα όχημα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Η 22χρονη έπαιζε Pokemon και είχε μόλις τελειώσει το «κυνήγι» όταν είχε αποφασίσει να σταματήσει για να πάει για φαγητό. Πριν όμως γίνει αυτό χτυπήθηκε από ένα κλεμμένο ασημένιο Toyota Corolla, ο οδηγός του οποίου φέρεται να επιτάχυνε σε ένα κόκκινο φανάρι, πριν τελικά συντριβεί σε ένα δέντρο και μια κολόνα.

Ο σοκαρισμένος φίλος της παρακολουθούσε την Tanami να πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου χωρίς να κουνιέται. Ο 21χρονος οδηγός άφησε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε το σημείο τρέχοντας. Πρόκειται για τον Nicholas Michael Davison, ο οποίος συνελήφθη σε κοντινή απόσταση και κατηγορείται για διάφορα αδικήματα, όπως επικίνδυνη οδήγηση και κλοπή.

Συγγενείς της νεαρής που κατέθεσαν στο δικαστήριο ανέφεραν ότι η ζωή της ήταν στο καλύτερο σημείο και το μόνο «λάθος» της ήταν ότι περπατούσε στη διάβαση πεζών, πράγμα το οποίο πλήρωσε με τη ζωή της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκοτώθηκε λίγη ώρα αφότου έπαιζε το αγαπημένο της παιχνίδι και μάλιστα ότι ο οδηγός θα την εγκατέλειπε και θα έφευγε χωρίς να προσπαθήσει να της προσφέρει καμία βοήθεια.

Ο οδηγός του οχήματος προφυλακίστηκε μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, ενώ αν κριθεί ένοχος μπορεί να περάσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμη και 20 χρόνια στη φυλακή.

Τραγικό θάνατο βρήκε η νεαρή λίγο μετά το «κυνήγι» των Pokemon! - Φωτογραφία 3

Τραγικό θάνατο βρήκε η νεαρή λίγο μετά το «κυνήγι» των Pokemon! - Φωτογραφία 4

Πηγή: Tromaktiko