Θρήνος για 12χρονο. Πέθανε στο παιχνίδι του πνιγμού – Απαρηγόρητη η μητέρα του

Συντετριμμένη η οικογένεια του 12χρονου Tua Muai που πέθανε ενώ έπαιζε το παιχνίδι του πνιγμού με φίλους του.

Πίστευαν ότι θα είναι διασκεδαστικό να αποκόψει το οξυγόνο στον εγκέφαλό του και θα του προκαλέσει απίστευτη αίσθηση ευφορίας.

«Πέρασα την Ημέρα της Μητέρας προγραμματίζοντας την κηδεία του γιου μου, γράφοντας τον επικήδεια αντί για πρωινό, λουλούδια και ένα σ’ αγαπώ μαμά» ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του Celestia Muai στο Fox 13 Salt Lake City.

«Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα ήταν και πολλαπλασιάστε το με το άπειρο και αυτό είναι… δεν υπάρχουν λόγια».

Τον βρήκε η μητέρα του

Ήταν η μητέρα του που βρήκε τον 12χρονο αναίσθητο μετά το παιχνίδι του πνιγμού. «Απλά έπαιζε ένα παιχνίδι και δεν σκέφτηκε τα πράγματα».

«Ήταν ένα φωτεινό και χαρούμενο αγόρι. Του άρεσε η περιπέτεια και να κάνει τους άλλους να γελάνε. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τα 7 αδέρφια του. Ήταν οι πιο αγαπημένοι σύμμαχοί του. Ο προπονητής του ήταν σαν δεύτερος πατέρας του.

Τώρα τον υποδέχτηκε στον ουρανό ο αγαπημένος του πατέρας Felise Muai που πέθανε απροσδόκητα πριν από δύο χρόνια. Ήταν μια γλυκιά επανένωση για τον γλυκό Tua. Θα λείψει πολύ σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του».

H Celestia ελπίζει η ιστορία του γιου της να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση σε άλλους γονείς. «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να πάρει τον πόνο μακριά αλλά αν μπορεί να σωθεί ένα παιδί, ένας γονιός, μια οικογένεια, τότε θα έχει περισσότερο νόημα».

Πηγή: People