Η πτήση του τρόμου. Νόμιζαν ότι θα πεθάνουν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες σε αεροσκάφος της Qantas, αφού τα προβλήματα που προέκυψαν στην πτήση έκαναν πολλούς να νομίζουν ότι... το τέλος είχε έρθει!

H πτήση είχε προορισμό το Σίδνεϊ, ενώ είχε ξεκινήσει από το Περθ. Το Airbus A330 αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το σύστημα εξαερισμού. Κάτι που επηρεάζει και την πίεση της καμπίνας. Ως αποτέλεσμα, ο πιλότος αναγκάστηκε να κατευθυνθεί στη Μελβούρνη για να προσγειωθεί γρηγορότερα.

Οι μάσκες οξυγόνου, ωστόσο, έπεσαν με αποτέλεσμα πολλοί να πανικοβληθούν!

Οι επιβάτες ξεκίνησαν να στέλνουν μηνύματα στους αγαπημένους τους για να τους αποχαιρετήσουν. Το πλήρωμα προσπαθούσε να τους ηρεμήσει, όμως πανικός είναι ένα συναίσθημα που… δεν ελέγχεται. Ειδικά αν βλέπεις το… έδαφος με «το κυάλι»!

Ένας επιβάτης που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη πτήση δήλωσε στα αυστραλιανά ΜΜΕ: «Ο κόσμος είχε πάθει υστερία γιατί μας μιλούσαν για κατάσταση ανάγκης, χωρίς όμως να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Προσπαθούσα να μείνω ψύχραιμος, αλλά η έλλειψη ενημέρωσης μας είχε κάνει όλους να κοιταζόμαστε μεταξύ μας σαν να γνωρίζουμε ότι πάμε για θάνατο».

Από τους επιβάτες μία γυναίκα λιποθύμησε, όμως έλαβε τις πρώτες βοήθειες από επιβάτη γιατρό. Εν πτήσει βρίσκονταν και πολλά παιδιά, που επίσης βρέθηκαν σε κατάσταση πανικού. Ευτυχώς η πτήση προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, αν και οι επιβάτες της δύσκολα θα ξεχάσουν αυτή την εμπειρία!

Το βίντεο που έχει δει το «φως» της δημοσιότητας απεικονίζει τους πάντες σε κατάσταση ηρεμίας. Οι μαρτυρίες, ωστόσο, μετά την πτήση αναφέρουν ότι τα πράγματα μέσα στο αεροπλάνο ήταν τελείως διαφορετικά!
Δείτε το βίντεο μέσα από την πτήση

Πηγή: www.newsit.gr