Δέσποινα Βανδή: Το αυτοκίνητο της κοστίζει 80 χιλιάδες ευρώ και είναι το όνειρο κάθε άντρα


Λατρεύει την πολυτέλεια και δεν το κρύβει

Βρίσκεται χρόνια στον χώρο και έχει μάθει να επενδύει τα χρήματα της στην πολυτέλεια και την οδήγηση, εξού και το αυτοκίνητο της Δέσποινας Βανδή εντυπωσιάζει τους πάντες.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της και την νέα της σχέση, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με τα φώτα στραμμένα πάνω της.

Ο φωτογραφικός φακός του συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου, όπου με το πολυτελές αυτοκίνητο της τραγουδίστριας έφυγε ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί της, από τα γυρίσματα του J2US.

Το Σάββατο 11/12 ο Βασίλης Μπισμπίκης περίπου στις 1:30 το βράδυ λίγο πριν το τέλος του J2US βρέθηκε στα παρασκήνια και με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους αναχώρησαν με την Δέσποινα Βανδή. Η κάμερα λοιπόν, τους τσάκωσε στο πάρκινγκ του στούντιο. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το πολυτελές αυτοκίνητο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό να κάθεται στην θέση του οδηγού.

Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητο της Δέσποινας Βανδή.

Το πολυτελές αυτοκίνητο της λοιπόν μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Η τραγουδίστρια το έχει εδώ και πολλά χρόνια και μαζί του έχει κάνει διάφορες εξορμήσεις τόσο με την οικογένεια της αλλά και μόνη.

Πρόκειται για μια Jaguar SUV η οποία κοστίζει πολλά χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, η τιμή του κυμαίνεται στα 50 με 80 χιλιάδες.