ΣΟΚ: Άντρας έδωσε 16.000 ευρώ να γίνει Barbie αλλά ορκίζεται πως του αρέσουν οι γυναίκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άντρας έδωσε 16 χιλ. ευρώ να γίνει Barbie αλλά ορκίζεται πως του αρέσουν οι γυναίκες

Ένας 26χρονος από το Μπρνο της Τσεχίας λατρεύει να φορά ψεύτικες βλεφαρίδες και ψηλοτάκουνα, αλλά ορκίζεται ότι το ελκύεται σεξουαλικά από γυναίκες.

Ο τεχνολόγος Χόνζα Σίμσα έχει ξοδέψει περισσότερα από 16.000 χιλιάδες για να φουσκώσει τα χείλια του και να μοιάζει με Barbie, αφού στον ελεύθερο χρόνο του προτιμά να ντύνεται γυναικεία, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βρει κοπέλα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:Ο Χόνζα περιγράφει τον εαυτό του ως λάτρη του «πλαστικού κουκλίστικου στιλ» κι έχει εγχύσει 90 ml αυξητικού υγρού στα χείλη του.

«Μπορεί να ντύνομαι έτσι και να μοιάζω με κορίτσι, αλλά στο μυαλό είμαι άντρας» λέει ο Χόνζα.

«Με έλκουν οι γυναίκες, αλλά κάποια κορίτσια δείχνουν να προβληματίζονται με την εμφάνισή μου, καθώς μπορεί να τις μπερδεύει κάπως. Είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο και είμαι εντελώς τέλεια μ’ αυτό» συνεχίζει ο 26χρονος από την Τσεχία.

«Θέλω οι κοπέλες μου να έχουν το ίδιο λουκ – αυτό της πλαστικής κούκλας Barbie. Μου άρεσα και παλιά που έμοιαζα περισσότερο συνηθισμένος και αρρενωπός, αλλά είμαι ακόμη πιο ευτυχισμένος τώρα και θα ήθελα να κάνω κι άλλες εγχειρήσεις» λέει ο Χόνζα, σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Řasy KittyDoll se se hodí na každý den pro ty , co mají rády kočičí pohled ? Obědnávej na webu nebo zprávou ✅ #brno #lashes #rasy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ØYE (@oye_yourspace) στις 1 Ιούλ, 2020 στις 12:43 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pořádně dlouhý řasy ? 25mm dlouhé z pravého chlupu? Obednávej ve zprávě nebo na webu ?? #brno #lashes #oyeyourspace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ØYE (@oye_yourspace) στις 15 Ιούν, 2020 στις 8:51 πμ PDT