Ο Γιώργος Βογιατζής θυμήθηκε τον ρόλο του ως Ιωσήφ στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 73χρονος ηθοποιός θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο αριστούργημα του Τζεφιρέλι και μοιράστηκε στα social media  φωτογραφίες από τη σειρά και τα γυρίσματα στο Μαρόκο το 1977

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», η συγκλονιστική μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, έχει πλέον συνδεθεί με τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Ρόμπερτ Πάουελ ως Χριστός, με τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια και την ήρεμη φωνή, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ στο ρόλο της Παναγίας και έναν γαλαξία αστέρων στο καστ της, μεταξύ των οποίων Κλαούντια Καρντινάλε, Σερ Λόρενς Ολίβιε, Κρίστοφερ Πλάμερ και Πίτερ Ουστίνοφ, η σειρά πρωταγωνιστεί ακόμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Από αυτό το εντυπωσιακό καστ, ωστόσο, δεν έλειπε και η ελληνική συμμετοχή: Ο Γιώργος Βογιατζής στον ρόλο του Ιωσήφ.

Ο 73χρονος ηθοποιός θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο αριστούργημα του Τζεφιρέλι ενόψει Πάσχα και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τη σειρά και τα γυρίσματα στο Μαρόκο το 1977.

«Είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτού του project. Ήταν υπέροχο να δουλέψω σε όλους» έγραψε στη λεζάντα. Μάλιστα, σε μία αυτές αποκαλύπτει και τη δυσκολία να … συνεργαστεί το γαϊδουράκι στις σκηνές της επιστροφής στη Ναζαρέτ.

jesus4


jesus3


jesus2


jesus1

Πηγή: www.newsone.gr