Πατέρας και γιος έπιασαν παιδόφιλο που πήγε να βιάσει δυο ανήλικα κορίτσια σε πάρκο και τον παρέδωσαν στην αστυνομία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας γενναίος πατέρας και ο 18χρονος γιος του γράπωσαν έναν σεσημασμένο παιδόφιλο όταν τον είδαν να προσπαθεί να αποπλανήσει δύο νεαρά κορίτσια σε ένα πάρκο.

Ο 49χρονος Viper MacDonald, εντόπισε τον άνδρα να μιλάει με δύο παιδιά στο Hallglen Park στο Falkirk, πριν απομακρύνει τα κορίτσια από δίπλα του μαζί με τον γιο του Brandon.

Πατέρας και γιος περίμεναν την αστυνομία κρατώντας τον άνδρα – ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν ο 52χρονος John Bermingham. Ο 52χρονος παιδόφιλος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση σε ένα 11χρονο κορίτσι.

Αφού η αστυνομία συνέλαβε τον παιδεραστή, ανακάλυψε πάνω του προφυλακτικά, γλυκά και υπνωτικά χάπια τα οποία κρατούσε για να βιάσει τα υποψήφια θύματά του, σύμφωνα με την Daily Record.

Ο κ. MacDonald και ο γιος του δέχθηκαν συγχαρητήρια για τις ηρωικές ενέργειές τους από την αστυνομία.

“Τους έκανε ερωτήσεις και τα κορίτσια του απάντησαν πού έμεναν. Τότε άρχισε να τους λέει να τον ακολουθήσουν. Φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά,” είπε ο κ. MacDonald.

“Έτρεξα και φώναξα το γιο μου, τον Brandon. Ρωτήσαμε τα κορίτσια αν γνώριζαν τον κύριο και είπαν όχι. Τότε τον αρπάξαμε και τον κρατούσαμε μέχρι να έρθει η αστυνομία.”

Οι μητέρες των κοριτσιών εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον 49χρονο και του είπαν πως η οικογένειά τους του είναι υπόχρεη που έσωσε τα παιδιά τους από κάτι τόσο τρομερό.

“Ελπίζουμε ότι η ανδρεία τους θα ταρακουνήσει άλλους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί με τα παιδιά τους,” είπε η μία μητέρα.

Πηγή: diaforetiko.gr