Μάνα έκανε σeξ με το 15χρονο γιο της φορώντας ψηλοτάκουνες μπότες για να ικανοποιήσει τις ορμές του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια μητέρα είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 15χρονο γιο της.

Η 50χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό για νομικούς λόγους, παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το γιο της, αλλά υποστήριξε ότι το αγόρι ήταν αυτό που τις ξεκίνησε και ότι εκείνη ενέδωσε από μητρική αγάπη.

Ο εισαγγελέας Stephen Dent είπε ότι η γυναίκα φορούσε τα φετίχ που επέλεγε ο γιος της.

Ο δικηγόρος Simon Burch, ο οποίος εκπροσωπεί τη γυναίκα, δήλωσε: “Ο γιος της ήταν αυτός που προκάλεσε τη σεξουαλική τους σχέση. Η μητέρα δεν ήταν σύμφωνη και ντρεπόταν γι’ αυτό.”

Ο δικαστής Ian Lawrie δήλωσε: “Αυτό δεν απαλλάσσει την πελάτισσά σας από τις ευθύνες της.”

“Αγνόησε τα όρια μεταξύ μητέρας και γιου.”

Ο κ. Burch συνέχισε: “Ναι. Ναι, τα αγνόησε. Αλλά είναι ευάλωτη, για διάφορους λόγους. Εύκολα κάποιος μπορεί να τη χειριστεί.”

“Στην προηγούμενη, καταπιεστική της σχέση, υπέστη σωματική βία και αναγκαζόταν να κάνει σεξουαλικές πράξεις που δεν ήθελε.”

“Αυτή ήταν μια μητέρα που παλεύει μόνη της να μεγαλώσει τον γιο της και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να τον ελέγξει.”

“Είναι σαφές ότι ξέφυγε από τα όριά της ως μητέρα,” δήλωσε ο δικαστής. “Έχω δει πολλά αδικήματα στη ζωή μου, αλλά όχι πολλά σαν και αυτό.”

Ο δικαστής πρόσθεσε ότι οι σεξουαλικές πράξεις της μητέρας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη ζωή του 15χρονου γιου της. Η μητέρα κινδυνεύει σήμερα με 16 μήνες φυλάκισης.

“Πρέπει να καταλάβετε την βλάβη που έχετε προκαλέσει στο παιδί σας,” είπε ο δικαστής, προσθέτοντας ότι η μητέρα πρέπει να παραμείνει εγγεγραμμένη στο μητρώο σεξουαλικών δραστών για τα επόμενα 10 χρόνια.