Σοκαριστικό βίντεο. Κατέγραψε τον θάνατό της – Την πυροβόλησε στο πρόσωπο εξ επαφής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αφορμή για την άγρια δολοφονία της Willyene Mathias από τον γείτονά της Juliano στάθηκε ο καβγάς τους για το κουτσομπολιό σε βάρος του.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου η Βραζιλιάνα Willyene καταγράφει με κάμερα τον καβγά τους. Ξαφνικά ο Juliano βγάζει όπλο και την πυροβολεί δύο φορές στο πρόσωπο.

Η 22χρονη κατέγραφε τον καβγά στη Santana de Cataguases, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, με το κινητό της. Ο γείτονάς της σήκωσε ξαφνικά την μπλούζα του, τράβηξε το όπλο από τη ζώνη του και την εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Ο καβγάς, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Midia Mineira, ξεκίνησε επειδή το θύμα κατηγορήθηκε από τον γείτονα για κουτσομπολιό. Είχαν τσακωθεί και άλλη φορά για μια διαφωνία ανάμεσα στα παιδιά τους.


Τράβηξε τον θάνατό της

Υποστηρίζεται πως η Willyene κινηματογραφούσε τον καβγά για να αποδείξει στον άντρα της πως την κατηγορούσε και την προσέβαλε ο γείτονάς τους. Μέσα σε δύο λεπτά ο καβγάς τους ξέφυγε από τον έλεγχο, με τον 40χρονο να χάνει την ψυχραιμία του και να την εκτελεί. Πριν την πυροβολήσει η Willyene ακούγεται να αντιδρά με τρόμο και κλαίγοντας. «Όχι Juliano, δεν παίζω αυτό το παιχνίδι».

Ακούγεται να ουρλιάζει καθώς την πυροβολεί, με το τηλέφωνο να φεύγει από τα χέρια της και να καταγράφει τις τελευταίες της στιγμές. Ο δράστης ακούγεται να καταριέται τη στιγμή που το θύμα πέφτει στο έδαφος. Πριν φύγει από το σημείο της άγριας δολοφονίας, ο Juliano ακούγεται να λέει «τώρα θα πας στην κόλαση δαίμονα».

Το βίντεο τελειώνει με μια άγνωστη γυναίκα να προσεγγίζει την τραυματισμένη 20χρονη και να ουρλιάζει για βοήθεια. Η δολοφονία έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου, με τον Juliano να διαμαρτύρεται για αυτούς που μιλάνε για την επιχείρησή του. «Τι εννοείς Juliano» ακούγεται να τον ρωτά η 20χρονη. «Εσύ είσαι που λες ψέματα για μένα» ακούγεται να λέει και να την απειλεί. Την κατηγορεί πως τον εμπόδισε να μιλήσει με τον άντρα της, κάτι το οποίο η νεαρή γυναίκα αρνείται.

Ακούγεται να της λέει να είναι προσεκτική. «Τι θα μου κάνεις; Πες μου». Μετά από αυτά τα λόγια της ο Juliano γύρισε και την πυροβόλησε δύο φορές στο πρόσωπο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Cataguases Hospital αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Πηγή: Dailymail