Ερευνα: Οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν τους περισσότερους… οργασμούς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε χώρα του παραδείσου φαίνεται να μετατρέπεται η Νορβηγία κι αυτό λόγω των πρώτων θέσεων που παίρνει σε όλες και περισσότερες διεθνής έρευνες.

Συγκεκριμένα, η Νορβηγία δεν είναι πλέον μόνο πρότυπο υγείας σε όλο τον πλανήτη, καθώς σύμφωνα με έκθεση Human Development οι Νορβηγοί είναι από τους πιο υγιείς ανθρώπους στον κόσμο, αλλά πλέον είναι και πρότυπο στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε εταιρία σεξουαλικών βοηθημάτων, οι Νορβηγοί έχουν και τους περισσότερους οργασμούς παγκοσμίως με τον μέσο όρο να είναι 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Για την έρευνα ρωτήθηκαν 2,200 άτομα, οι οποίοι ουσιαστικά απάντησαν τι εθνικότητας είναι και πόσους οργασμούς την εβδομάδα έχουν.

Τα αποτελέσματα πάντως εκπλήσσουν, καθώς οι Νορβηγοί όχι μόνο ξεπέρασαν ακόμα και τους πιο θερμούς λαούς όπως τους Βραζιλιάνους, αλλά το 30% από αυτούς ανέφερε πως έχουν οργασμό τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Όπως αναφέρει η έρευνα τα αποτελέσματα διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Παραδείγματος χάριν, το 2,54% στην Γερμανία ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ στη ζωή του οργασμό.

Άλλα στοιχεία θέλουν τους Αυστραλούς να έχουν τους πιο έντονους οργασμούς (όχι πιο συχνούς), οι Βραζιλιάνοι είναι αυτοί που κάνουν πιο πολύ θόρυβο στο κρεβάτι, ενώ οι Πορτογάλοι είναι οι πιο «ήσυχοι».

Περισσότερα αποτελέσματα:

Ηνωμένο Βασίλειο - Το 11% των Βρετανών έχει τουλάχιστον έναν οργασμό την ημέρα.

ΗΠΑ - H πλειοψηφία των Αμερικανών ερωτηθέντων, 28%, αξιολόγησαν την ένταση του οργασμού τους με 7 στα 10.

Σουηδία – Το 41% των Σουηδών έχουν 2-3 οργασμούς την εβδομάδα.

Καναδάς - το 15% των Καναδών δεν έχουν βιώσει ποτέ έναν οργασμό.

iefimerida.gr