Πρέπει όλοι οι Πειραιώτες να γνωρίζουμε ποιος είναι ο Β. Λαζαρίδης!


Ο Βασίλης Λαζαρίδης δηλώνει δημοσιογράφος και όσο εργαζόταν στο Κανάλι 1 είχε άριστες σχέσεις με τον εκάστοτε Δήμαρχο, όταν δε, έληγε η σύμβασή του… καταλαβαίνετε, πυρ και μανία ο Βασίλης! 

Ο Βασίλης Λαζαρίδης λοιπόν, έγκριτος δημοσιογράφος της πειραϊκής κοινωνίας, έχει στην κατοχή του… μια εφημερίδα τοπικού ενδιαφέροντος, η οποία βέβαια εκδίδεται μια στη χάση και μια στη φέξη σε άγνωστο αριθμό αντιτύπων (θεωρείται βέβαιο ότι τη διαβάζουν οι 300 του Λεωνίδα)!


Παράλληλα διατηρεί και ένα σάιτ, το οποίο εκτός από δελτία τύπου και ανακοινώσεις, φιλοξενεί και μόνιμες ύβρεις προς Δημάρχους, αντιδημάρχους κλπ… και που όπως φαίνεται το διαβάζουν σε στενό οικογενειακό κύκλο!


Δεν γνωρίζω αν πουλάει και κρασιά… ή αν είναι συνωνυμία με τον οινοπαραγωγό Λαζαρίδη!

Και εδώ λοιπόν θα σας περιγράψω μια προσωπική εμπειρία που αποτελεί σατανική σύμπτωση…


Τον πρώτο χρόνο, όντας αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών, μου ζητήθηκε να δώσω μια συνέντευξη στην εφημερίδα του Βασίλα!

Πολλοί φίλοι και γνωστοί μου έλεγαν χαρακτηριστικά »μη μπλέξεις»… αλλά δεν έδωσα σημασία!

Με τα πολλά, έδωσα τη συνέντευξη στην εφημερίδα και μάλιστα στον ίδιο, μίλησα και στη ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε ο Βασίλης Λαζαρίδης στο δημοτικό ραδιόφωνο Κανάλι 1 (πληρωνόταν από το Δήμο Πειραιά, καλά καταλάβατε!), ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ!


Εκείνη λοιπόν την πρώτη χρονιά όλα καλά… Από την επόμενη όμως, που δεν έδωσα συνδρομή (ελέω οικονομικής κρίσης), όπως και αρκετοί ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι, άρχισε το πάρτυ των »ιδιαίτερων» αναρτήσεων και αναφορών!


Το ίδιο ακριβώς έγινε και έναντι του Δημάρχου Πειραιά, όταν η σύμβαση του Βασίλη Λαζαρίδη με το δημοτικό ραδιόφωνο έληξε!

Μα τι σύμπτωση!…Ως δημοσιογράφος λοιπόν με πολύχρονη εμπειρία, κατέχει απόλυτα την τέχνη του εκδότη τοπικής εφημερίδας που για χρόνια συντηρούνταν κυρίως από την κρατική διαφήμιση (Δήμοι, Νομαρχίες κλπ).


Η τέχνη αυτή λοιπόν, που αναμφίβολα απέδιδε όλα αυτά τα χρόνια, τείνει να εξαληφθεί! 

Αλλά ο Βασίλης Λαζαρίδης κάνει ότι περνά από το χέρι του για να διασώσει ότι έχει απομείνει. Μέχρι και σάιτ άνοιξε!!!

Μπορώ να αντιληφθώ επίσης ότι η επιτυχία της PP, που ουσιαστικά αφάνισε τις εφημεριδούλες που ζούσαν κυρίως χάρη στις επιχορηγήσεις των δήμων, ενόχλησε τον πολύ έμπειρο Βασίλη Λαζαρίδη ο οποίος ασχολείται μαζί μας ολοένα και περισσότερο.

Όμως οι καιροί άλλαξαν… Και το διαδίκτυο ΔΕΝ είναι εφημερίδα… ούτε περνούν οι τακτικές αυτές φίλε Βασίλη Λαζαρίδη!


Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μέσα που ζήτημα είναι αν τα διαβάζουν οι 300 του Λεωνίδα!

Γιατί το μόνο όπλο του διαδικτύου, είναι ο κόσμος που σε διαβάζει φίλε Βασίλη Λαζαρίδη. Και μόνο με αυτό κερδίζει ο πιο αξιόπιστος!


Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που κάνω χρήση αυτού του βήματος για τη συγκεκριμένη ή παρόμοια υπόθεση… πιο πολύ για να ενημερώσω τον πειραϊκό λαό! 


Από εδώ και στο εξής θα κάνω κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψή μου από κάθε λογής »εκδότες»!

@ Θέλω να ευχηθώ στο Βασίλη Λαζαρίδη περαστικά, γιατί έμαθα ότι πέρασε μια σοβαρή δοκιμασία με την υγεία του. Ο Θεός μας δίνει ευκαιρίες για να αλλάξουμε… καλό είναι να τις αρπάζουμε γιατί κανείς μας δε γνωρίζει πότε θα μας δοθεί η τελευταία!