ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός περίμενε να ”κατακεραυνώσει” τον Μιχαλολιάκο 10 μέρες πριν τις εκλογές;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ευτυχώς η προεκλογική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και θα σταματήσουν οι λάθος χειρισμοί, από όπου και αν προέρχονται, που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διχάζουν τον πειραϊκό λαό!


Το μόνο που δεν ήθελε να δει ο Πειραιώτης ψηφοφόρος σε αυτές τις εκλογές ήταν η εμπλοκή φορέων, ιδεών, συλλόγων, αγαπημένων προσώπων που υπερβαίνουν τα στενά όρια του Δήμου Πειραιά, σε έναν ανηλεή πόλεμο εντυπώσεων... που μόνοι κερδισμένοι βγαίνουν ο διχασμός και η διχόνοια!

Δε γίνεται να πιστεύει κανείς ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θυμήθηκε σήμερα, 10 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, να κατακεραυνώσει τον Δήμαρχο Πειραιά για την πορεία 3,5 ετών της δημοτικής αρχής.

Πού είναι όλα αυτά τα παράπονα στο πέρασμα των 3,5 ετών. Γιατί δεν υπήρχαν τόσο σημαντικά προβλήματα ή εκείνοι που διοικούσαν τον Ερασιτέχνη δεν ήταν επαρκείς ώστε να θέσουν τα ζητήματα επί τάπητος στην ώρα τους.

Και εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι στον τομέα του αθλητισμού και ιδίως των υποδομών έγιναν θαύματα.

Τηρουμένων των αναλογιών όμως και δεδομένης της οικονομικής κρίσης, προσπαθήσαμε να είμαστε αν μη τι άλλο αξιοπρεπείς ως Δημοτική Αρχή.

Και ρωτώ... Δεν αντιλαμβάνονται εκείνοι που επέλεξαν να εμφανίσουν αυτήν την επιστολή τώρα, ότι και βλάπτουν την ιδέα του Ολυμπιακού και συνάμα ηρωποιούν τον Δήμαρχο Πειραιά (κάτι που φαντάζομαι δεν επιθυμούν και ούτε βέβαια ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει ανάγκη) στα μάτια του απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού;

Μα είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κανείς, ότι ο Δήμαρχος Πειραιά, ο εκάστοτε Δήμαρχος Πειραιά θα ενεργούσε κατά τρόπο ώστε να βλάψει το σημαντικότερο αθλητικό σύλλογο της χώρας, που πρεσβεύει τον Πειραιά επάξια εδώ και δεκαετίες σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Μην εξετάζοντας λοιπόν την ουσία αυτή καθ' εαυτή, από επικοινωνιακής απόψεως και μόνο, η αψυχολόγητη αυτή ενέργεια μόνο επιβλαβής μπορεί να είναι για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ή μάλλον πιο σωστά για τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, στα μάτια του απλού φιλάθλου.

Καθώς ο Ολυμπιακός όπως προείπα είναι ιδέα. Είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Μας υπερβαίνει όλους. Και αυτή άλλωστε ήταν πάντα και η μαγεία αυτού του συλλόγου όταν Πρόεδρος και απλός φίλαθλος γίνονταν ένα στις μεγάλες χαρές και τις λύπες... Όταν Ολυμπιακός και Δήμος Πειραιά βάδιζαν δίπλα δίπλα.

Και τώρα το μόνο που καταφέρνουμε τι είναι;;;; 


Ρητορικό το ερώτημα...


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.