ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αυτές οι εικόνες δεν ξεχνιούνται!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Είναι γεγονός ότι είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιες εικόνες στους δρόμους του κέντρου και των γειτονιών του Πειραιά.

Η οργή στον Πειραιά ξεχειλίζει και πραγματικά, όσο μπορώ να θυμάμαι, η έκφραση αυτής της οργής δεν έχει προηγούμενο.

Στην κυριολεξία, χιλιάδες Πειραιώτες, μέσω κυρίως των κοινωνικών δικτύων, με αφορμή τα σκουπίδια, εξέφρασαν τη συσσωρευμένη τους δυσαρέσκειαγια την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην πόλη.

Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ που θα αποδεικνύει τα προαναφερόμενά μου, γιατί στην κυριολεξία δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ

Οι Πειραιώτες κουράστηκαν, αγανάκτησαν, βαρέθηκαν…

Να βλέπουν Αντιδημάρχους και Συμβούλους του Γιάννη Μώραλη όλη μέρα στο Facebook, να προσπαθούν να αποδείξουν ποιος είναι πιο Ολυμπιακός από τον άλλον…

Να βλέπουν Δημοτικούς Συμβούλους του Γιάννη Μώραλη να απειλούν και να υβρίζουν Δημότες δημοσίως!

Να γίνονται σοβαρά λάθη και να καταγράφονται ανάρμοστες συμπεριφορές χωρίς κανένας να λογοδοτεί σε κανέναν!

Να βλέπουν έναν Δήμαρχο »Τροχονόμο», ο οποίος απλά διαπιστώνει και καταγράφει τα προβλήματα του Πειραιά και την ανεπάρκεια των συνεργατών του, χωρίς να παίρνει καμία πρωτοβουλία!

Να τους λένε διαρκώς ψέματα για όλα τα μεγάλα ζητήματα όπως για τις 30.000 νέες θέσεις εργασίας, για το χρονοδιάγραμμα του ΤΡΑΜ και του ΜΕΤΡΟ, για τις »καθαρές» θάλασσες του Πειραιά κλπ κλπ.

Να βλέπουν ότι τελικά, 3 χρόνια μετά, τίποτα από όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο Γιάννης Μώραλης δεν έχει υλοποιηθεί, παρά μόνο οι »υποσχετικές» στους Μόνιμους Αντιδημάρχους και Συμβούλους 5ετούς θητείας, οι οποίοι θα φύγουν με περίπου 100.000 ευρώ ο καθένας…

Να αντιμετωπίζουν εν μέσω καύσωνα τις εικόνες που βλέπετε παρακάτω…

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι εικόνες με τους τόνους των σκουπιδιών σε κάθε γωνιά της πόλης(είτε απεργία ήταν είτε κατάληψη, γιατί ούτε τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Πειραιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα) για παραπάνω από 15 μέρες, ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

ΥΓ: Και επειδή συνήθως δεν πέφτουμε έξω στις προβλέψεις μας, εδώ θα είμαστε να το επιβεβαιώσουμε…