ΑΙΓΙΝΑ – ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ: Για να λάμψει η αλήθεια δυο απλά πράγματα πρέπει να γίνουν !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Για την ακρίβεια, δυο πολύ απλά πράγματα έπρεπε να έχουν γίνει από την πρώτη μέρα, όπως πρώτοι γράψαμε στο Piraeuspress.gr!
 
Επειδή ζούμε εν έτει 2016 και η τεχνολογική επανάσταση μας λύνει τα χέρια σε πλήθος τομέων, το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που αφορά στην απόδοση δικαιοσύνης.
 

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Αίγινας, πέραν των πρωτοφανών παραλείψεων από μεριάς λιμενικού σώματος και ανάκρισης μαρτύρων που ανέδειξε ο συνήγορος των άτυχων οικογενειών Αλέξης Κούγιας, οι δικαστικοί λειτουργοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα μπορούσαν με δυο απλές κινήσεις να έχουν στα χέρια τους όλη την αλήθεια από την πρώτη μέρα!

 
1. Άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών των επιβαινόντων στο σκάφος-δολοφόνο.
2. Αίτημα προς την Google για χρήση του δορυφόρου της και απεικόνιση του σκάφους την ώρα του δυστυχήματος.
 

Αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι Δικαστικοί μπορεί να μην έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία-και αυτό δεν είναι κατακριτέο-όμως ακόμα και σήμερα, δέκα μέρες μετά την τραγωδία στην Αίγινα, δεν είναι αργά αξιότιμοι κύριοι δικαστικοί λειτουργοί!

 

Και επειδή δυστυχώς η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στο δικαστικό σώμα έχει κλονιστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια(με αποκλειστική ευθύνη των ίδιων των δικαστικών λειτουργών) σας προτρέπουμε-προκαλούμε να προσλάβετε άμεσα τεχνικό σύμβουλο και να προβείτε στις δυο ενέργειες που σας αναφέραμε παραπάνω.

 

Την ίδια πρόσκληση-προτροπή απευθύνουμε και στο συνήγορο των οικογενειών των θυμάτων κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει δείξει ότι θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέρμα, ώστε να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες σε όσους διέπραξαν έγκλημα/εγκλήματα ή εγκληματικές παραλείψεις, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα στην Αίγινα.

 
Να είστε σίγουροι ότι και η αλήθεια τότε θα λάμψει δίχως καμία σκιά, μιας και θα δοθούν σαφέστατες απαντήσεις σε όλα τα αναπάντητα ερωτηματικά και θα ανακτηθεί σημαντικό μέρος της χαμένης εμπιστοσύνης των πολιτών προς το τελευταίο του στήριγμα, που δεν είναι άλλο από την Ανεξάρτητη & Αδέσμευτη Δικαιοσύνη.
 
Εμείς είμαστε δίπλα και στηρίζουμε όπως μπορούμε το έργο των Δικαστικών Αρχών.
Και γνωρίζουμε ότι μόνο εάν υπάρξουν πολιτικές πιέσεις (που δεν το υιοθετούμε επίσης ως ενδεχόμενο) θα θολώσει και πάλι το τοπίο...
 

ΥΓ: Σας παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στις δυο αυτές ενέργειες ώστε να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη εις μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ: Το ΝΤΟΥΕΝΤΕ 2 επέστρεψε στην Αίγινα - Ποιον αποβίβασε στην Κύπρο;;;