ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ: Καρατόμηση Καμμένου και 2 Αρχηγών ζητά ο Τσίπρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Πολιτικές και Στρατιωτικές ευθύνες ζητά ο Έλληνας Πρωθυπουργός με αφορμή την τραγωδία στο Αιγαίο, την ώρα που οι Τούρκοι βρίσκουν πάτημα να εμπλακούν στο προσφυγικό, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δε δύναται να ανταπεξέλθει μόνη της σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Η μοιραία πτώση του ελικοπτέρου του ΠΝ, που στοίχισε τη ζωή στους 3 Έλληνες Αξιωματικούς, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά των εθνικών θεμάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά ''το κεφάλι'' του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ!

Μάλλον όμως δε συνυπολογίζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός το ευρύτερο δυσμενές κλίμα για την Ελλάδα και τις ολέθριες συνέπειες που πιθανώς να έχει μια εσωτερική αποσταθεροποίηση, την οποία απεγνωσμένα αναζητούν οι γείτονες!

Στόχος των Τούρκων όπως έχει φανεί ξεκάθαρα, είναι η είσοδός τους στο Αιγαίο... Και ήδη θεωρούν ότι βρήκαν την αφορμή που αναζητούσαν. από την εποχή των Ιμίων!

Άλλωστε ήδη με τη NOTAM 714/74, η πρώτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τους Τούρκους για το ανατολικό Αιγαίο... έρχεται από το μακρινό 1974.

Για αυτό καλύτερα, ας αφήσουμε να περάσουν ήρεμα τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα, σεβόμενοι το πένθος και τη λύπη των οικογενειών των 3 παλικαριών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πάνος Καμμένος ''θυσιάζει'' Αποστολάκη και Γιακουμάκη για να διασωθεί πολιτικά!