ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Γιατί την Κυριακή #metonKyriako !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΔ, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα κριτήρια που με οδήγησαν στην τελική επιλογή του προσώπου, μιας και εγώ ήμουν για αρκετό καιρό μεταξύ των αναποφάσιστων.

Με δυο λόγια...

1. Έχει δουλέψει κανονικά στην πραγματική οικονομία.

2. Γνωρίζει τα προβλήματα της πραγματικής ζωής και προτείνει συγκεκριμένες και εφικτές λύσεις.
3. Δεν υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια με μόνο στόχο την ψηφοθηρία, όπως κάνει το 90% του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

4. Είναι μεθοδικός και αποτελεσματικός.

5. Εμπιστεύεται τους νέους και τους δίνει ευκαιρίες... στην πράξη και όχι στα λόγια!

6. Είναι ευφυής, λογικός και μπορεί να σταθεί απέναντι στους ξένους ηγέτες ως ίσος προς ίσο, εκπροσωπώντας της χώρα επάξια στο εξωτερικό.

7. Είναι πραγματικά νέος και όχι... νεόγερος (και αναφέρομαι βασικά στη νοοτροπία, τις αντιλήψεις και τον τρόπο που πολιτεύεται).

 

kyriakos sarantos

Και αυτό που συνηθιζω να λέω σε φίλους και γνωστούς που με ρωτούν... Αν ήμασταν σοβαρή χώρα, ο Κυριάκος θα ήταν ήδη Πρωθυπουργός και εμείς εκτός Μνημονίου!

ΥΓ: Δεν υπήρξα ποτέ παραδοσιακος φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη (παρόλο που πάντα αξιολογούσα θετικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη) ούτε προσωπικός φίλος ή συνεργάτης του Κυριάκου. Μάλιστα στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές είχα στηρίξει (ανοιχτά και πάλι αν και ήμαστα μειοψηφία πάλι βάσει των τότε προγνωστικών) τον Αντώνη Σαμαρά. Νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη αξία οι τελευταίες αναφορές γιατί επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η επιλογή μου έγινε με βάση τα παραπάνω κριτήρια και μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ - ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ σε Α και Β Πειραιά!

br