Από το “ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ” στο “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ 1/4” !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και μετά από αυτό κλείνει κάθε σοβαρή συζήτηση γιατι φαινόμενο Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ.
 
 
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει καθώς ακόμα και οι πλέον θερμοί υποστηρικτές του κ. Τσίπρα έχουν "λουφάξει" μετά τα νέα ακόμα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει στον ελληνικό λαό!
 
Και όλα αυτά με Κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά... "Να τη βράσω τέτοια αριστερά" που λέει και ο σοφός λαός μας!
 
Έχουν σημαντικές ευθύνες και οι προηγούμενοι βέβαια.. Που ώθησαν τον λαό να τους φέρει στην εξουσία. Για την ακρίβεια, επί δεκαετίες έναναν ότι μπορούσαν για να ζήσουμε αυτό που ζούμε σήμερα!
 
Και φτάσαμε στο σήμερα και από το "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη" στο "προστασία μόνο για 1 στους 4"!
 
Δηλαδή ούτε καν εκείνους που τους πίστεψαν και τους ψήφισαν (36%) δε θα καλύψουν!
 
Πρόκειται για την πλέον απαράδεκτη μορφή πολιτικού τυχοδιωκτισμού.
Μιλάμε για τη χειρότερη διακυβέρνηση της χώρας.
 
Και το πιο επικίνδυνο... Προσπαθούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό στοχοποιώντας τους ανθρώπους που κατάφεραν με κόπο και μόχθο να αποκτήσουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής και τους οποίους προσπαθούν να "αφανίσουν" με άκρως ταξικά μέτρα, αναδεικνύοντας ως αρετές την ανικανότητα και την απατεωνιά!
 
Αφού πλέον, με τη φοροκαταιγίδα που έχουν φέρει, μόνο αν είσαι αποτυχημένος ή απατεώνας (κλέβεις το δημόσιο ή αποκρύπτεις) όπως αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου του κ. Τσίπρα, θα μπορέσεις να επιβιώσεις!
 
Πολύ σύντομα, λόγω των εσωτερικών μας θεμάτων αλλά και της ευρύτερης κατάστασης που επικρατεί στη "γειτονιά" μας-μετά και το χτύπημα στη Γαλλία-διαβλέπουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις...
 
Και ελπίζουμε ότι θα είναι οι τελευταίες που απαιτούνται για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο που μας συντηρούν εδώ και 6 χρόνια!
 
ΥΓ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 1/1/2016 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!
 
Διαβάστε επίσης: