ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο συνεπής Βαγγέλης Μαρινάκης και τα παιχνιδάκια της ΜΕΤΡΟ ΑΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
Από τον περασμένο Δεκέμβρη είχε κρούσει τον κώδωνα στη ΜΕΤΡΟ ΑΕ για την κατάσταση που παρουσιάζει η πόλη εδώ και μήνες, λόγω των ατελείωτων εργοταξίων του ΤΡΑΜ, που καθιστούν το κέντρο του Πειραιά απροσπέλαστο.
 
Τότε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάλι από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, είχε αναφερθεί λεπτομερώς τόσο στην προχειρότητα του συνολικού σχεδιασμού του έργου (μονοδρομήσεις, ΤΡΑΜ) όσο και στην ανυπαρξία αντισταθμιστικών έργων από την ΜΕΤΡΟ ΑΕ επ' ωφέλεια των Πειραιωτών, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, τη "μεταμόρφωση" του Περιστερίου μετά την ολοκλήρωση των έργων του ΜΕΤΡΟ.
 

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε ένα βήμα μπροστά... Διαμηνύοντας ουσιαστικά στην ΜΕΤΡΟ ΑΕ-και εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Πειραιωτών-ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά και αν δεν τηρηθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, τα έργα του ΤΡΑΜ στον Πειραιά θα σταματήσουν!

 
Η χρονική στιγμή που επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επαναφέρει το θέμα ήταν η πιο κατάλληλη από ποτέ.
 
Με τις εισόδους και εξόδους της πόλης να είναι στην κυριολεξία απροσπέλαστες κατά τις ώρες αιχμής, με τα έργα να πραγματοποιούνται με χαρακτηριστική καθυστέρηση, με τις μελέτες του έργου να παραμένουν μισές και ενόψει θέρους (καύσωνα) και πλήρους λειτουργίας του λιμανιού, η κατάσταση στην πόλη αναμένεται να γίνει αποπνικτική!
 

Όμως μέχρι και χθες, οπότε και επανήλθε στο θέμα ο κ. Μαρινάκης, πέρασαν μήνες από την πρώτη του προειδοποίηση προς τη ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

Μιλάμε για 6 σχεδόν ολόκληρους μήνες, από τον Δεκέμβρη και την πρώτη λεπτομερή αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συγκεκριμένο θέμα.
 
Η ΜΕΤΡΟ ΑΕ όλους αυτούς τους μήνες τι έκανε;;;
 
Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε τελευταία, κύκλοι της ΜΕΤΡΟ ΑΕ διαρρέουν, ότι και τα έργα του ΜΕΤΡΟ στο μεγάλο λιμάνι πάνε πίσω και αντί για το 2017 (όπως αρχικά είχε δρομολογηθεί) ο συρμός θα πιάσει λιμάνι στα μέσα του 2018 και βλέπουμε...
 
Τι περίεργα παιχνίδια λοιπόν είναι αυτά που παίζει η ΜΕΤΡΟ ΑΕ στις πλάτες του πειραϊκού λαού;
 

Η συνέχεια μετά και τη χθεσινή τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα! 

Διαβάστε επίσης:

ΒΑΓΕΛΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Να σταματήσουν τα έργα του ΤΡΑΜ στον Πειραιά!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αν χρειαστεί θα σταματήσουμε ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ