ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΠ: Δρίτσα και Λαφαζάνη εάν έχετε τσίπα φιλότιμο παραιτηθείτε χθες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρώτη φορά αριστερά και ήρθε η ώρα να δούμε τη συνέπεια εκείνων που για χρόνια αναστάτωναν την τοπική κοινωνία του Πειραιά με κινητοποιήσεις, ξύλο και δακρυγόνα, με κύριο αίτημα να μην πωληθεί το ο ΟΛΠ στην Cosco!
 
Ο λόγος βέβαια για τους Πειραιώτες Υπουργούς της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κ.κ. Δρίτσα και Λαφαζάνη!
 
Και επειδή όπως έχουμε αντιληφθεί όλοι η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου θα ολοκληρωθεί άμεσα-όπως ειπώθηκε διά στόματος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στην Κίνα-είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι κύριοι Δρίτσας και Λαφαζάνης!
 

Άραγε η καρέκλα της εξουσίας είναι τόσο γλυκιά ώστε να μεταλλάξει ακόμα και αυτούς τους γνήσιους αγωνιστές της αριστεράς ή θα τιμήσουν τα παντελόνια που φορούν και τις υποσχέσεις που έδιναν σε χιλιάδες ψηφοφόρων και θα παραιτηθούν άμεσα από την Κυβέρνηση μένοντας συνεπείς στα όσα υποστήριζαν όλα τα τελευταία χρόνια;

 
Κοινώς, θα κάνουν θεαματική κωλοτούμπα ή θα διδάξουν ήθος, αξιοπρέπεια και συνέπεια;;;
 

Επειδή όμως ήδη γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι και επειδή ακόμα δεν έχουμε δει καμία παραίτηση, μου μυρίζεται θεαματική κωλοτούμπα... Και τότε δεσμεύομαι ότι τα πρόσωπα των δυο Υπουργών θα κοσμούν εσαεί την κεντρική σελίδα του Piraeuspress.gr με τις φωτογραφίες τους και τίτλο "ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ"... Μιας και θα έχουν ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους (μην αναφέρουμε ονόματα, καταλαβαίνουμε όλοι...).

 
Αν πάλι φανούν συνεπείς και παραιτηθούν αύριο κιόλας, οι φωτογραφίες τους πάλι θα κοσμούν την κεντρική σελίδα του Piraeuspress.grμε τίτλο: "ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ" που "έφτυσαν" τις καρέκλες και τα αξιώματα προκειμένου να τηρήσουν το λόγο που έδωσαν στους χιλιάδες ψηφοφόρους τους.
 
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...
Γιατί βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια και τις κινητοποιήσεις των 30 ατόμων. Θέλουμε πράξεις κύριοι!
 
Αναμένουμε...
 
Διαβάστε επίσης: