Ο μασκοφόρος της Εθνικής μπάσκετ είναι από τον Πειραιά! (vid. + φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και όπως όλοι καταλάβατε, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Καϊμακόγλου, τον άσσο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο οποίος παρά τους αλυσιδωτούς τραυματισμούς, δίνει το παρών στη μεγάλη μάχη της Εθνικής, γιατί όπως λέει και ο ίδιος... είναι σκληρό καρύδι!

Πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν, όμως ο μασκοφόρος της Εθνικής είναι βέρος Πειραιώτης!




Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο μεγάλο λιμάνι και πιο συγκεκριμένα σε μια γειτονιά του Πειραιά, την Παλιά Κοκκινιά, όπου και διαμόρφωσε αυτήν την ατσάλινη θέληση η οποία και τον χαρακτηρίζει.


Αφού ολοκλήρωσε τις μαθητικές του υποχρεώσεις περνώντας από το 18ο Δημοτικό Πειραιά, το 15ο Γυμνάσιο Πειραιά και το 11ο Αθλητικό Λύκειο Πειραιά (τότε!)... ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει στάση στη Σλοβενία... κάνοντας όλους εμάς τους παιδικούς του φίλους, αλλά και όλους τους Πειραιώτες υπερήφανους!

Σκληρή δουλειά, θέληση, επιμονή, υπομονή... διαμόρφωσαν το σκληρό καρύδι της Εθνικής, που ακόμα και με ειδική μάσκα στο πρόσωπο, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο τερέν, προκειμένου μαζί με τα άλλα παιδιά, το εθνικό μας συγκρότημα να χαρίσει στους πολύπαθους Έλληνες ακόμη μια χαρά... ακόμα έναν Ευρωπαϊκό τίτλο!


Κώστα σου ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη και με τη βοήθεια της Παναγίας, της οποίας τη Γέννηση εορτάζουμε σήμερα, να σηκώσεις ακόμα μια κούπα, ίσως μια από τις πιο σημαντικές (αν όχι η σημαντικότερη) της καριέρας σου!


@ Τελικά, όσο μεγαλώνω διαπιστώνω ολοένα και πιο συχνά ότι ''παντού είναι Πειραιάς''...


{YouTube}nzU49PGQyIQ{/YouTube}


Ο Μασκοφόρος της Εθνικής Ομάδας Κώστας Καϊμακόγλου...