Νέα αρχή… 3 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της Piraeus Press!

Σήμερα, 9 Μαρτίου 2013, ημέρα της ονομαστικής μου εορτής, 4 χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη εκκίνηση της δικής μας Piraeus Press, δίνουμε το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα!  Μοιάζει σαν ψέμα κι όμως πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια από τον Μάρτη του 2009, ημέρα επίσημης παρουσίασης της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας του Πειραιά.

Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά, τόσο στον τρόπο ενημέρωσης-καθώς πλέον το διαδίκτυο είναι ο βασιλιάς-όσο και σε προσωπικό-επαγγελματικό επίπεδο μιας και επανέρχομαι με πολύ περισσότερες εμπειρίες.

Πριν 4 χρόνια κανείς δεν πίστευε αυτό που συμβαίνει τώρα! Κανείς δεν υπολόγιζε τη δύναμη που θα αποκτούσε το διαδίκτυο. Κι όμως σήμερα αυτή είναι μια πραγματικότητα και όλοι σπεύδουν να πάρουν θέση. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να απουσιάζουμε εμείς, που αποτελέσαμε έναν εκ των ελάχιστων θεμελιωτών της πειραϊκής διαδικτυακής ενημέρωσης.

Οι επιτυχίες που καταγράψαμε ουκ ολίγες. Οι αποκαλύψεις μας πολλές φορές αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για μέσα πανελλαδικής εμβέλειας. Και τώρα είμαστε πάλι εδώ για να συνεχίσουμε το έργο μας, από εκεί ακριβώς που το αφήσαμε το καλοκαίρι του 2010, οπότε και για προσωπικούς-επαγγελματικούς λόγους αποσύρθηκα μαζί με την Piraeus Press από τα δημοσιογραφικά δρώμενα της πόλης μας.

Στόχος μου είναι να συμβάλω με όσες δυνάμεις διαθέτω στην καλύτερη πληροφόρηση των Πειραιωτών, στη διάδοση της διαδικτυακής ενημέρωσης, αλλά και τη στήριξη και ενίσχυση της αγοράς του Πειραιά μέσω της στήλης ΨωνίΖΩ στον Πειραιά, από όπου θα παρουσιάζονται πειραϊκές επιχειρήσεις.

Σε κάθε μέσο ενημέρωσης, η αντικειμενικότητα είναι το ζητούμενο. Όπως ίσως αρκετοί γνωρίζετε, αλλά και για όσους θα με γνωρίσουν από εδώ και στο εξής, είμαι Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με το συνδυασμό του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ και ως εκ τούτου, θα βάλω τα δυνατά μου για να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ! Η κύριά μου ενασχόληση είναι και πάλι στο χώρο του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα στον όμιλο DPG DIGITAL MEDIA, ο οποίος έχει στην κατοχή του μερικά από τα μεγαλύτερα ελληνικά sites (newsbomb.gr, gossip-tv.gr, onsports.gr, queen.gr, astrology.gr, mothersblog.gr). 

Ζητούμενο είναι και η δική σας ενεργή συμμετοχή, ώστε η Piraeus Press να αποκτήσει έναν άκρως διαδραστικό χαρακτήρα, μεταφέροντας τον παλμό της πειραϊκής κοινωνίας. Για αυτό θα περιμένω mail σας με προτάσεις, σκέψεις, καταγγελίες, φωτορεπορτάζ, προβλήματα, πρωτοβουλίες και ότι άλλο μπορεί να συμβάλει προς την ως άνω κατεύθυνση.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω δυο πρόσωπα τα οποία συνετέλεσαν τα πλείστα στην καθιέρωση της Piraeus Press και οι οποίοι είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Την Ανδριάνα και τον Κυριάκο! Δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την Ειρήνη, η οποία με έμαθε τι σημαίνει Facebook (και το οποίο έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία…).
Τον Φάνη και τον Αντρέα που με έμαθαν τι σημαίνουν Joomla, CMS, Servers κλπ. Όλους τους φίλους και τις φίλες που μας εμπιστευτήκατε! Και βέβαια την οικογένειά μου, τους γονείς και τα αδέρφια μου, που δεν έπαψαν λεπτό να με στηρίζουν σε όλα μου τα βήματα…

@ Στη φωτογραφία βλέπετε το πρώτο λογότυπο της Piraeus Press.
Σήμερα, το λογότυπο όπως και το site γενικότερα, με νέο πιο μοντέρνο design, έρχεται για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ευχαριστίες στην ομάδα της DPG WEB DEVELOPMENT που το δημιούργησε και ιδίως στον Θέμη, τον Δημήτρη, τον Θανάση και τον Χάρη.