ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ο δικομματισμός επιστρέφει-Οι αναποφάσιστοι κρίνουν το αποτέλεσμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως όλα δείχνουν, το σκηνικό πόλωσης οδηγεί και πάλι σε ισχυροποίηση του δικομματισμού, μόνο που αυτή τη φορά δε μιλάμε για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Το δίλημμα σταθερότητα ή αλλαγή, με ότι αυτές οι έννοιες ορίζουν, φαίνεται ότι διχάζει τους Έλληνες ψηφοφόρους, συσπειρώνοντάς τους ακόμα περισσότερο στα δυο πρώτα κόμματα και αποδυναμώνοντας έτσι τα μικρότερα.

Καθοριστική όμως θα πρέπει να θεωρείται η στάση των αναποφάσιστων όπως επίσης και η συμμετοχή στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου.

Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει και η προοπτική διακυβέρνησης και ποιο κόμμα-ποια κόμματα θα μπορέσουν να βρουν πλαίσιο συνεργασίας προκειμένου η χώρα να μη συρθεί σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις...

Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων δεν επιθυμούσε εκλογές, φοβούμενοι τα χειρότερα!

Τις επόμενες 20 μέρες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσουμε πολλές ανατροπές, για αυτό και κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλλει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως αν οΣΥΡΙΖΑ φέρεται να προηγείται με τουλάχιστον 3 ποσοστιαίες μονάδες της ΝΔ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι αναμετρήσεις των υποψηφίων σε Α' και Β' Πειραιά, με τους οποίους θα ασχοληθούμε περισσότερο όπως είναι φυσικό!