ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΜΑ για εκείνους που μας χρειάζονται δίπλα τους !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι μας προετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το νέο έτος.
 
Πάντα όμως, έχουμε στο μυαλό μας και τον διπλανό μας που ατύχησε, που δεν τα κατάφερε, που η ζωή του τα έφερε ανάποδα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει για τον εαυτό του και την οικογένειά του ούτε τα απολύτως απαραίτητα.
 
Η εκκλησία μας, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, και ακόμα περισσότερο τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, καλεί όλους μας, όλους εμάς που μπορούμε να διαθέσουμε το κάτι παραπάνω, να συνδράμουμε σε αυτήν την ξεχωριστή προσπάθεια.
 
Πιο ειδικά, η ενορία της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγια Σωτήρα) στη γειτονιά μου, την Παλιά Κοκκινιά, μας προσκαλεί να προσφέρουμε ένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΜΑ αγάπης και ανθρωπιάς, το οποίο θα προσφερθεί σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη, ως ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο.
 
Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΜΑ που μας καλούν να προσφέρουμε οι ιερείς του Ι.Ν. Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήτος ΠειραιάΖ, περιέχει:
 
1. Ένα κοτόπουλο νωπό
2. Ένα κιλό κιμά
3. Ένα κιλό κίτρινο τυρί
4. Ένα λίτρο λάδι
5. Τέσσερα πακέτα μακαρόνια
6. Τέσσερα κουτιά γάλα εβαπορέ
 
Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι κάθε κίνηση προσφοράς γίνεται δεκτή φυσικά και ότι το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΜΑ αποτελεί απλώς μια πρόταση-σύσταση, προκειμένου να υπάρχει μια ομοιογένεια και καλύτερος κατερισμός των αγαθών.
 
Εννοείται ότι ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται στο σύνολο των ενοριών της Μητρόπολης Πειραιά.
Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να έρθετε σε επαφή είτε με τα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιά είτε με τους επιμέρους ναούς.
 
Αντίστροφη Μέτρηση:
 
Μετράμε αντίστροφα λοιπόν μέχρι τα Χριστούγεννα... Μετρώντας και τις καλές πράξεις που θα κάνουμε μέχρι τότε!
 
 
@ Το Piraeuspress.gr είναι στη διάθεση καθενός που επιθυμεί να επικοινωνήσει στο ευρύ πειραϊκό κοινό αντίστοιχες δράσεις προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης.