Fundom : Ο Μεγαλύτερος παιδότοπος στην Αθήνα !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εκεί που το παιχνίδι συναντά τη δημιουργικότητα και τη γνώση !

- Εμπνεύστρια του πρωτότυπου πολυχώρου η κυρία Μελίνα - Αμαλία Φύκια, πρώην Αντιδήμαρχος του Πειραιά . Με την ιδιότητα της παιδαγωγού επιστράτευσε όλη την εμπειρία και την γνώση της για την δημιουργία ενός καινοτόμου παιδότοπου !

... γράφει η Στεφανία Βενιέρη

Εδώ οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν σε ένα χώρο διαμορφωμένο με εκπαιδευτικό χαρακτήρα . Με κατάλληλα εξειδικευμένους παιδαγωγούς στην εκπαιδευτική ρομποτική, τις νέες τεχνολογίες, τα εικαστικά, τη μουσικοκινητική, το θέατρο, τη γυμναστική και σε πολλές ακόμα δημιουργικές δραστηριότητες ... Μπορούν ακόμα στα πλαίσια του παιχνιδιού να εξοικειωθούν με την αφήγηση και τη γραφή και να δημιουργήσουν όμορφες κατασκευές .

Στο Babe - Park και τον παιδότοπο όλα τα παιδιά διασκεδάζουν υπό την επίβλεψη των ειδικών και κοινωνικοποιούνται συμμετέχοντας σε διαδραστικά και ομαδικά παιχνίδια ή απολαμβάνοντας το ελεύθερο παιχνίδι τους .

Εδώ στο παιδότοπο Fundom,  όσο τα παιδιά διασκεδάζουν δημιουργικά  οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ανέμελα με ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης το ρόφημα ή το φαγητό τους μαζί με την παρέα τους !

Οι λάτρες των αθλητικών δραστηριοτήτων και της περιπέτειας μπορούν να απασχοληθούν στους κατάλληλους χώρους παίρνοντας μέρος σε ομαδικά αθλήματα, διαδραστικά παιχνίδια και αθλοπαιδιές .

Οι αίθουσες για bowling και roller - skate είναι πάντα γεμάτες και είναι λογικό . Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν ή/και να εξελίξουν τις δραστηριότητες αυτές παρέα με τους φίλους τους .

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ γίνονται στο Fundom ! Για αξέχαστες στιγμές διαλέγοντας το δικό σας θέμα για πάρτυ εμπιστευτείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και κάντε ευτυχισμένο το παιδί σας και τους φίλους του !

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα : https://fundom.gr/