-20% προσφέρει η Alouette έως 10/5 στην καλοκαιρινή συλλογή στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η καλοκαιρινή συλλογή της Alouette προσφέρει άνεση και στυλ για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς trend-setters!

Τώρα για λίγες μόνο μέρες θα βρείτε εκπτώσεις 20% σε όλη την καλοκαιρινή συλλογή!

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στον Πειραιά από 4 Μαΐου έως 10 Μαΐου και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.alouette.gr!

Στη μεγάλη συλλογή ρούχων της Alouette μπορείτε να βρείτε, εμφανίσεις για κάθε γούστο και κάθε περίστασή,

με το φρέσκο αλλά και urbanstyle της Alouette, από το οποίο δεν λείπει η διασκεδαστική στάση απέναντι στη ζωή!

Ντύστετους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας με τις απόλυτες infashion επιλογές,πάντα με την αξεπέραστη ποιότητα Alouette!

Θέλετε να απολαύσετε κι εσείς την ποιότητα της Alouette;Γίνετε πάλι παιδιά με τη συλλογή ρούχων MumandDad που είναι αφιερωμένη στους γονείς!

Best-seller του καλοκαιριούτα T-shirt με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από την οικογένεια  της Disney, των LooneyTunes και της Marvel. Μαζί τους τα AngryBirds, η HelloKitty, οι νεράιδες  Winx, η Elsa από το Frozen, ο Hulius της PaulFrank και πολλοί άλλοι χαρακτήρες σας περιμένουν στοκατάστημα Alouetteστον Πειραιά αλλά και στο e-shopμας!

Επισκεφθείτε το κατάστημα της Alouette στο μεγάλο λιμάνι, στη συμβολή της οδού Κολοκοτρώνη με τον πεζόδρομο της Σωτήρος και βρείτε προτάσεις με στυλ και άποψη για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας!

Κάντε Like στη σελίδα της Alouette στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες συλλογές και τις μοναδικές προσφορές για τα μέλη της Alouette!

*Εξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί.