Νέα καλοκαιρινή collection από την Alouette!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η συλλογή Spring – Summer 2016 είναι εδώ για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς trend-setters!

Προτάσεις με στυλ και άποψη για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά και βρεφικά είδη! Άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα που παράλληλα μεταφέρουν την εκλεπτυσμένη αισθητική της Alouette! Μοναδικά σχέδια, με χαρούμενα χρώματα και μοντέρνο design που θα φορεθούν από τώρα και για όλο το καλοκαίρι!

alouette_saloni_1.indd

Μοντέρνα τυπώματα και casual γραμμές είναι το σημείο αναφοράς σε μπλούζες και παντελόνια της Συλλογής Boy. Για τις μικρές δεσποινίδες, αέρινα φορέματα και φούστες, σαλοπέτες με στυλ και πολλά πολλά περισσότερα βρίσκονται ήδη στο κατάστημα Alouette στον Πειραιά!!!

Με σταθερή προσοχή στην ποιότητα και στην λεπτομέρεια η Alouette συνεχίζει να κλέβει τις καρδιές μας με elegant επιλογές!

Τη συλλογή ολοκληρώνουν τα πρακτικά σακίδια, οι μοναδικές τσάντες φαγητού και οι τροχήλατες βαλίτσες των Skip Hop και Samsonite.

Μπορείτε να πάρετε και μια γεύση της νέας καλοκαιρινής συλλογής από το e-shop της Alouette, με ένα κλικ στη διεύθυνση www.alouette.gr

Όλοι οι Famoustars στην παρέα της Alouette

Βρείτε όλους τους αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες των παιδιών από την οικογένεια της Disney, των Looney Tunes και της Marvel. Μαζί τους η Hello Kitty, οι νεράιδες Winx, η Elsa από το Frozen, ο Hulius της Paul Frank και πολλοί άλλοι χαρακτήρες σας περιμένουν στα καταστήματα Alouette!

alouette_saloni_2.indd

O Superman, ο Batman και η Wonder Woman στην Alouette

Ζήστε την ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice μέσα από την νέα συλλογή ρούχων της Alouette για μικρούς και μεγάλους ήρωες! Μπλουζάκια για παιδιά και για ενήλικες για την απόλυτη μάχη στην ιστορία των κόμικς.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Alouette και βρείτε ρούχα με το φρέσκο αλλά και urban style της Alouette, από το οποίο δεν λείπει η διασκεδαστική στάση

απέναντι στη ζωή!

Κάντε Like στη σελίδα της Alouette στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες συλλογές και τις μοναδικές προσφορές για τα μέλη της Alouette!