ired στον Πειραιά: Εγγυημένη επισκευή iPhone, smartphone, service υπολογιστών και αναβάθμιση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα ired δραστηριοποιούνται στο χώρο επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών από το 2010 και έχουν καταξιωθεί πλέον στην συνείδηση των καταναλωτών για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και την ταχύτητα τους με 15 πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα! Αν λοιπόν η αγαπημένη σας συσκευή παρουσιάζει πρόβλημα και ψάχνετε την καλύτερη επιλογή για επισκευή κινητών στον Πειραιά επισκεφθείτε τώρα το κατάστημα ired και θα βρείτε λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας εξοικονομίσουν χρήματα!

Όλοι οι τεχνικοί στα ired διαθέτουν πολυετή εμπειρία, είναι διαρκώς ενημερωμένοι και είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία οποιαδήποτε επισκευή! Μην διστάσετε να τους ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία της συσκευής σας, αφού είναι πάντα πρόθυμοι και στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν να σας δώσουν αποτελεσματικές λύσεις και να σας λύσουν οποιεσδήποτε απορίες!

Εάν επίσης επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το παλιό σας smartphone στα ired θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων κινητών ελεγμένων για την απόδοση τους από τους καταξιωμένους και εμπειρους τεχνικούς. Είτε λοιπόν ψάχνετε android, είτε iPhone επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και κάντε την συσκευή που τόσο καιρό ονειρεύεστε επιτέλους δική σας.

Εκτός από την άμεση τεχνική υποστήριξη και την ποικιλία μεταχειρισμένων smartphone στο κατάστημα ired του Πειραιά θα ανακαλύψετε επίσης μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ που θα δώσουν στην αγαπημένη σας συσκευή την προστασία που χρειάζεται και το προσωπικό σας στυλ.

Στόχος των ired είναι η ικανοποίηση του πελάτη και το επιτυχημένο αποτέλεσμα της κάθε επισκευής, όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, της άψογης εξυπηρέτησης και της κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται σε κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουν.

Το κατάστημα ired στον Πειραιά βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 126, τηλέφωνο επικοινωνίας 211 212 0404