ALOUETTE στον ΠΕΙΡΑΙΑ: Μαγικό διήμερο με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 50% !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μαγικό διήμερο στο κατάστημα παιδικών ρούχων Alouette στον Πειραιά, με εκπτώσεις 50% σε όλη τη χειμερινή συλλογή, μόνο για την Παρασκευή και το Σάββατο, 12 και 13 Φεβρουαρίου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

*Για όσους δεν προλάβουν να περάσουν από το φυσικό κατάστημα της Alouette στον Πειραιά, θα μπορούν να ψωνίσουν πάλι με έκπτωση 50% από το e-shop της εταιρίας στη διεύθυνση www.alouette.gr μέχρι και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

alouette peiraias 2

Το 2όροφο κατάστημα της Alouette, βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά, στη συμβολή της οδού Κολοκοτρώνη με τον πεζόδρομο της Σωτήρος.

Στα 3 πατώματα του καταστήματος (ισόγειο, 1ος όροφος, 2ος όροφος) μπορείτε να βρείτε όλα τα αγαπημένα είδη alouette, για κοριτσάκια και αγοράκια όλων των ηλικιών.

Πλούσιες συλλογές με όλους τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες κινουμένων σχεδίων, μπουφάν, μπλουζάκια και φόρμες σε όλα τα χρώματα και πολλά πολλά ακόμα… τα οποία σας προτείνουμε να ανακαλύψετε με μια επίσκεψη στο κατάστημα Alouette στο κέντρο του Πειραιά.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 50%

Ειδικά το ερχόμενο διήμερο Παρασκευή-Σάββατο 12 & 13 Φεβρουαρίου, αξίζει όλοι οι Πειραιώτες να περάσουν μια βόλτα από το κατάστημα Alouette, εκμεταλλευόμενοι και τις ειδικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που θα αγγίξουν το 50%!

Το Piraeuspress.gr βρέθηκε μέσα στο κατάστημα της Alouette στον Πειραιά και σας μεταφέρει το εκπληκτικό περιβάλλον και την πλούσια συλλογή σε παιδικά ρούχα και αξεσουάρ Alouette.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

alouette formes 50%

alouette mplouzes 50%

alouette pantelonia formes 50%

alouette formes 2 50%

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ALOUETTE ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:

alouette agoria 1

alouette agoria 2

alouette bebe 1

alouette bebe 2

alouette bebe 3

alouette koritsia 1

 

alouette koritsia 2

alouette koritsia 3