Amazonon Summer Collection 2019 | Summer Party στη Veranda Cavo D’Oro ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Παρουσίαση κοσμημάτων της καλοκαιρινής συλλογής της Μαριλού Μαρή
- Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με όλα τα fashion trends του καλοκαιριού που θα γίνουν ανάρπαστα! 
- Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παρουσίαση θα γίνει στην υπέροχη βεράντα του Cavo D'Oro Veranda Cafe

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Το AMAZONNON γεννήθηκε τη στιγμή που φόρεσε η Μαριλού Μαρή την πρώτης της στολή φτιαγμένη από τη γιαγιά της. Πάντα της άρεσαν οι στολές, μέσα τους ένοιωθε διαφορετικά, η κάθε μία την συνέπαιρνε με την αύρα της κάνοντάς την να πιστεύει ότι κρύβουν διαφορετικές μαγικές δυνάμεις.

Καθώς μεγάλωνε παρατηρούσε τις γυναίκες με τις μοναδικές «στολές» τους και τα αξεσουάρ τους προσπαθώντας να βρει τη δύναμη που έκρυβε η κάθε μια τους. Έτσι η αγάπη της για το μοναδικό μεγάλωνε κάνοντάς την να θέλει να δημιουργήσει τις δικές της υπερ- ηρωίδες.

Μέσα από τις δημιουργίες της αφηγείται την ιστορία της διαδρομής κάθε κοσμήματος και το συνθέτει για την γυναίκα που έχει τρέξει, έχει παλέψει, και της αξίζει η επιβράβευση για όσα έχει καταφέρει.

Ονειρεύεται έναν κόσμο από ευτυχισμένες γυναίκες, που χαμογελούν με την ψυχή τους και αυτή η έκφραση που παίρνουν κάνει τόσο μοναδικό το style τους και αυτή είναι η χαρακτηριστική ομορφιά τους. Οι Αμαζόνες φιλοξενούν κατά καιρούς κι άλλες Ελληνίδες σχεδιάστριες και μέρος των εσόδων τους στηρίζει ενέργειες γυναικείων φιλανθρωπικών οργανισμών.

Στην καλοκαιρινή της κολεξιόν η Μαριλού Μαρή θα μας παρουσιάσει τις Νηρηίδες της με τα στολίδια από τον βυθό της θάλασσας, κοράλλια, μαργαριτάρια, φίλντισι συνδυασμένα με ορείχαλκο επιχρυσωμένο και ενεργειακές ημιπολύτιμες πέτρες.