REAL STROM: 35 χρόνια αξιοπιστίας και τεχνολογίας στα προϊόντα ύπνου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μία αμιγώς ελληνική εταιρεία στο χώρο των στρωμάτων

- Προσφέρει διάφορους τύπους στρωμάτων και μαξιλαριών που μας εγγυώνται ποιοτικό ύπνο

- Διαθέτει ακόμη μοντέρνα κρεβάτια ή κεφαλάρια

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Η εταιρεία Real Strom με άξονα την πολυετή εμπειρία της στα προϊόντα ύπνου κατατάσσεται στις καλύτερες επιχειρήσεις πανελλαδικά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει. Ξεκίνησε το 1979 υπό την ονομασία ΣΤΡΩΜΑΤΟΧΟΝΔΡΙΚΗ και στη συνέχεια δημιουργήθηκε η Real Strom.

Εδρεύει στη Νίκαια σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με εκθεσιακούς και αποθηκευτικούς χώρους. Από το 2008 διαθέτει ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο και στην Καλλίπολη του Πειραιά, περνώντας την επιχείρηση στη δεύτερη γενιά της οικογένειας.

Η Real Strom θέλοντας να παρέχει ποιοτικό ύπνο, βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας του ύπνου. Έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

Αυτή η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης ωθεί διαρκώς τους ιδιοκτήτες, κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου και κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο να αναζητούν εκλεκτά προϊόντα για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου που διαθέτει κατασκευάζονται από επιλεγμένα και πιστοποιημένα υλικά. Οι πελάτες της επιχείρησης δείχνουν να εμπιστεύονται την αυστηρή κρίση των ιδιοκτητών σε θέματα ποιότητας και γούστου τόσο στον τομέα της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης.

Για τους αναγνώστες του Piraeus Press η επιχείρηση REAL STROM προσφέρει έκπτωση 25% σε κάθε παραγγελία στρώματος ή κρεβατιού της αρεσκείας σας!

Κεντρικό κατάστημα:

Διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 15 – 17

Τηλέφωνο:  210 4926339

Δεύτερο κατάστημα Πειραιά: Σερφιώτου 50, Καλλίπολη

Τηλέφωνο: 210 4184485