ΣΑΒΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Ο επιτυχημένος έμπορος κατεψυγμένων προϊόντων είναι Πειραιώτης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Γνωρίστε τα πρώτα βήματα του Βασίλη Σαβράμη στο χώρο της εμπορίας φρεσκο-κατεψυγμένων προϊόντων

- Η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ διαθέτει προϊόντα της με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Ο Βασίλης Σαβράμης γεννήθηκε στον Πειραιά. Τελείωσε το Οικονομικό Γυμνάσιο Πειραιά και στη συνέχεια σπούδασε σε Σχολή Ηλεκτρονικών. Παράλληλα, δούλευε κάποιες ώρες κοντά στον πατέρα του. Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, προσπαθούσε να βρει τρόπο να δημιουργήσει κάτι δικό του.

Έτσι για ένα διάστημα απασχολήθηκε σε κάποιες επιχειρήσεις στον τομέα των πωλήσεων και του δημιουργήθηκε πολύ έντονα το συναίσθημα ότι ήταν φτιαγμένος γι’ αυτό το χώρο. Σιγά-σιγά δημιουργήθηκε η δυνατότητα να εγκατασταθεί σ’ έναν θάλαμο στα ψυγεία ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ στην οδό Θηβών, ανοίγοντας παράλληλα και γραφείο.

Το 1984 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εμπορίας κατεψυγμένων θαλασσινών προϊόντων, δημιουργώντας ένα μικρό δίκτυο πωλήσεων στην Αθήνα και στον Πειραιά. Μαζί με τη γυναίκα του, Αλεξία Σαβράμη κάνουν ανοίγματα στην επαρχία και βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο που επισκέπτονται και τους εμπιστεύονται τις πρώτες τους παραγγελίες

Στη συνέχεια, αρχίζουν οι αναζητήσεις προμηθευτών στο εξωτερικό πραγματοποιώντας ταξίδια σε διάφορες χώρες και συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις κατεψυγμένων θαλασσινών προϊόντων.

Ξεκίνησαν να συνεργάζονται με τη γειτονική Ιταλία και σιγά-σιγά εξαπλώθηκαν σε συνεργασίες με προμηθευτές απ’ όλο τον κόσμο, αναζητώντας την πηγή της αλιείας στο κάθε προϊόν. Σήμερα η επιχείρηση απασχολεί δυναμικό 33 ατόμων

Η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ  έχει ως βασικό στόχο τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που κατάφεραν να έχουν με την προσπάθεια τόσων δημιουργικών ετών πάντα με  ασφαλείς προδιαγραφές. Συμμετέχει κάθε χρόνο στην έκθεση Food Expo και «κλέβει» την παράσταση με τα ιδιαίτερα σκηνικά που εμπνέεται η σύζυγός του, Αλεξία.

Η εταιρεία τυποποιεί και διαθέτει στην εγχώρια αλλά και τη παγκόσμια αγορά διαλεχτά προϊόντα της θάλασσας με την επωνυμία Finofish.

Εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα από αλιεύματα. Μερικά από αυτά είναι γαρίδες Ατλαντικού-Αργεντινής-Vannamei, χταπόδια Μαρόκου-Μαυριτανίας, καλαμάρια Ν. Αφρικής-Ινδίας-Μαρόκου, σουπιές Ατλαντικού, καβούρια βασιλικά, αστακούς, μπαρμπούνια, λυθρίνια, φαγκριά και πολλά άλλα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται ακόμη στα κατεψυγμένα επί πλοίου προϊόντα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πειραιώς 226, Ταύρος - Αθήνα,

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:   210 34 20 777
210 34 20 767
210 34 62 49