ΧΙΩ: Σόδα με μαστίχα σε έναν… άκρως ιδιαίτερο συνδυασμό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια ελληνική εταιρεία που τα προϊόντα της ταξιδεύουν μέχρι και στο εξωτερικό

- Πρώτο προϊόν της εταιρείας η ΣΟΔΑ ΧΙΩ 

- Εκρηκτικός συνδυασμός μαστιχέλαιου με τη σόδα 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Μαστίχα είναι γνωστή ανά τον κόσμο, φημισμένη για το άρωμα και τη ξεχωριστή της γεύση. Εκτός των άλλων, η μαστίχα παρουσιάζει πολλές ευεργετικές δράσεις για την υγεία, όπως αντικαρκινικές ιδιότητες, προστασία του αναπνευστικού και πεπτικού συστήματος κ.α.

Η ΧΙΩ είναι μια 100 % ελληνική εταιρεία χονδρικού εμπορίου καινοτόμων προϊόντων διατροφής. Ιδρύθηκε το 2009 και εδρεύει στην Νίκαια, στην οδό Κομνηνών 60. Αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας, οι ιδρυτές της ΧΙΩ δημιούργησαν τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης που ικανοποιούν τις αισθήσεις, με τη μοναδικότητα της γεύσης της.

Έμπνευση της ΧΙΩ, ήταν και είναι το ελληνικό καλοκαίρι· «Αγαπάμε την Ελλάδα και τον πλούτο που μας προσφέρει η γη της». Το πρώτο προϊόν της εταιρίας με μοναδικό συστατικό την φύση ήταν η Σόδα ΧΙΩ. Η σόδα και η μαστίχα της Χίου γίνονται ένα για πρώτη φορά κι έτσι δημιουργείται ένας εκρηκτικός συνδυασμός διπλής χωνευτικής δράσης, γεύσης, δροσιάς και απόλαυσης. Η σόδα ΧΙΩ ήδη έχει ταξιδέψει σε Κύπρο και Αυστραλία.

Η  Χιώ είναι απλά κάτι διαφορετικό. Έχει γίνει το αγαπημένο αναψυκτικό πολλών, συνδυάζοντας το φυσικό μαστιχέλαιο με τη σόδα. Έτσι δημιουργείται αυτό το δροσιστικό και απολαυστικό ρόφημα διπλής χωνευτικής δράσης με 0% θερμίδες! Το προϊόν συσκευάζεται σε μπουκάλι (pet) πλαστικό και γυάλινο των 250ml.

Η εταιρία δεν σταματάει όμως εδώ. Οραματίζεται και δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα! Μερικά από αυτά είναι οι «Χιω-μπουκίτσες», τα φουρνιστά ΧΙΩ και άλλα πολλά, με μοναδικό συστατικό τη φύση και χωρίς συντηρητικά! Τη Σόδα ΧΙΩ θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ανά περιοχή ή και σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Μερικά από αυτά είναι:

https://bit.ly/2Y7ugMw  

https://bit.ly/2CmuCpq

https://bit.ly/2qve4WL

https://bit.ly/2TbfPUc