Κρεοπωλείο ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ: Παράδοση στα ελληνικά κρέατα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα κρεοπωλείο με πολυετή πείρα στο χώρο της κρεατεμπορικής

- Προμηθεύεται ελληνικά κρέατα άριστης ποιότητας

- Διαθέτει δύο καταστήματα, ένα στην Παλαιά Κοκκινιά και ένα στα Καμίνια.

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τα οφέλη της κατανάλωσης κόκκινου και λευκού κρέατος είναι παγκοσμίως γνωστά. Ο οργανισμός μας παίρνει από αυτό πολλά ωφέλημα στοιχεία και βιταμίνες, με την προϋπόθεση ότι το προμηθευόμαστε από αξιόπιστο μέρος.

Από το 1926 τα κρεοπωλεία ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ μας προμηθεύουν ελληνικά κρέατα άριστης ποιότητας τα οποία υπόκεινται σε όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς ελέγχους από τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες, πριν φτάσουν στο πιάτο μας.

Τα κρεοπωλεία ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ έχουν ως όραμα, να κάνουν τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, κάτι το οποίο πετύχει και αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πελάτες του.

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα, οι περισσότεροι μειώνουν την κατανάλωση ποιοτικού κρέατος, καθώς κοστίζει ακριβά. Παρόλα αυτά, Ο ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ φροντίζει μέσα από διάφορες προσφορές κάθε εβδομάδα να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα!

Τα κρεοπωλεία ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ είναι δύο, ένα στην οδό Φαλήρου, Παλαιά Κοκκινιά και ένα στην οδό Αγίου Ελευθερίου, στα Καμίνια.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας σελίδα! Επισκεφθείτε μας καθημερινά για νέες προσφορές .| Καλέστε μας στο 210 48 29 924 για παραγγελίες | Παράδοση κατ' οίκον || Στόχος μας είναι η Ποιότητα στην Καλύτερη Τιμή |

Gepostet von Αρχοντούλης Κρεοπωλείο am Dienstag, 10. Januar 2017