Typono.gr : «Εδώ τυπώνεις τα πάντα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια «one-stop» επιχείρηση για να τυπώσετε ό,τι χρειάζεστε

- Προσφέρει λύσεις τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές ανάγκες

- Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το «TYPONO.GR» είναι ένα υψηλής τεχνολογίας τυπογραφείο με πολύχρονη εμπειρία.

Με ιδιοκτήτρια την Τρισεύγενη Δημοπούλου, η οποία είναι μέλος του ΔΣ της UNESCO Πειραιά & Νήσων και ασκεί παράλληλα έντονη κοινωνική δραστηριότητα στον ευρύτερο Πειραιά, η επιχείρηση ξεκίνησε το 1996 από τη Νίκαια.

Πρόσφατα τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο υποκατάστημα που βρίσκεται Θηβών 334 στο Αιγάλεω. Διαθέτει ακόμη και ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για πιο γρήγορες παραγγελίες.

Το «TYPONO.GR», εκτυπώνοντας κάρτες ή φυλλάδια, σας βοηθά να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία ειδικεύεται στις ψηφιακές εκτυπώσεις. Διευρύνει συνεχώς τους τομείς ενασχόλησής της, τυπώνοντας σήμερα μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως προειδοποιητικές πινακίδες, επιγραφές καταστημάτων, προσκλητήρια, σφραγίδες και πολλά άλλα.

Μία ακόμη δραστηριότητα της εταιρείας είναι οι εκτυπώσεις σε διαφορετικά προϊόντα, ιδανικά για προσωπικά ή επαγγελματικά δώρα. Μπορείτε να τυπώσετε το αγαπημένο σας θέμα πάνω σε κούπα, mousepad, puzzle, σε καμβά με τελάρο, ή σε t-shirt, για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.