GAME ON: Ο Πειραιάς γέμισε παιχνίδια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εδώ και λίγους μήνες στο κέντρο της πόλης έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος, που η διασκέδαση και το παιχνίδι περισσεύουν. Το GAME ON διαθέτει απίστευτη γκάμα επιτραπέζιων για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα.

Στρατηγικής, φαντασίας, δεξιότητας, εκπαιδευτικά, παρατηρητικότητας, ταχύτητας, μυστηρίου, ρόλων, παζλ,  ο,τι μπορεί να ζητήσει κάποιος, υπάρχει στα ράφια του. Επίσης, τα card games (Magic The Gathering, YuGiOh!, Pokemon) αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά του... χαρτιά.

Τέλος άξιος αναφοράς είναι ο τεράστιος χώρος παιχνιδιού (πάνω από 100τ.μ.) που έχει το κατάστημα στα τρία επίπεδα του. Έτσι εκτός από τα ειδικά τουρνουά που διοργανώνονται σχεδόν κάθε μέρα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει την παρέα του και να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο αγαπημένο του παιχνίδι.

Κατάν, 7 Wonders, Dixit, Κάστρα του Μυστρά, Speed Cups, Jungle Speed, Mysterium, Risk, Brainbox,  Παγοδρομίες, Εύρηκα, Νησόπολη, Το νησί των πειρατών, είναι μερικοί από τους... μερικούς τίτλους που υπάρχουν στο GAME ON.

Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο και δε θα βγείτε χαμένοι!

The GAME must go ON!

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 81, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2130453124

Site: Gameongreece.gr

Facebook: /gameongreece