Η Πειραιώτισσα Ελευθερία Καρδάμη Σχεδιάστρια Μόδας της χρονιάς στο Athens Xclusive Designers Week!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το έκανε το θαύμα της η Πειραιώτισσα Σχεδιάστρια Μόδας και ιδιοκτήτρια του brand Blondie.e και του καταστήματος Model 1 Ελευθερία Καρδάμη!


Το Model 1 βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, επί της οδού Πραξιτέλους 147

Η έμπνευσή της και οι κόποι ετών απόφεραν καρπούς στη φετινή Athens Xclusive Designers Week, την κορυφαία διοργάνωση για σχεδιαστές μόδας στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο.


Η Ελευθερία Καρδάμη στο τέλος της παρουσίασης της συλλογής της στην Athens Xclusive Designers Week

Η Ελευθερία Καρδάμη αναδείχτηκε κορυφαία Designer της χρονιάς κάθε αυτό αποτελεί ύψιστη διάκριση για την ίδια αλλά και για τον Πειραιά, καθώς οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ένδυσης - υπόδησης δίνουν αγώνα επιβίωσης τα τελευταία έτη σε μια στην κυριολεξία διαλυμένη αγορά!

Το Piraeuspress.gr είχε κάνει αφιέρωμα στο "ταλέντο" Ελευθερία Καρδάμη, σε ανύποπτο χρόνο, πριν λίγα έτη, αφού από τότε είχαμε διαβλέψει κάτι ιδιαίτερο στο βλέμμα της!

Και βέβαια δε θα επιτρεπόταν να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην πηγή έμπνευσή της, που αποτελεί βασικό μέρος του λογοτύπου της Blondie.e αλλά και της έμπνευσης της Ελευθερίας... Δεν είναι άλλη από την Blondie την οποία θα δείτε αμέσως παρακάτω: