Επιτυχημένη πρεμιέρα για το «California Dreaming 20 χρόνια μετά» στα Καμίνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιτυχημένη πρεμιέρα για το «California Dreaming 20 χρόνια μετά»  του Σταύρου Καραγιάννη στο «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «California Dreaming 20 χρόνια μετά» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Κωσταράκος», στα Καμίνια.

Πρόκειται για την πρώτη επαγγελματική παράσταση που ανεβαίνει στην ανακαινισμένη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου «Κ. Κωσταράκος» του Δήμου Πειραιά, εγκαινιάζοντας μια νέα, αποκεντρωμένη θεατρική εστία, υπό την αιγίδα του δήμου στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Η σκηνοθεσία του «California Dreaming 20 χρόνια μετά», ανήκει στον Σταύρο Καραγιάννη, o οποίος και ερμηνεύει έναν από τους κύριους ρόλους, ενώ παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Βερόνικα Δαβάκη,  Στέλλα Ράπτη και Γιάννης Στόλλας.Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Μια πολύ ευχάριστη παράσταση ανέβηκε χθες, στην σκηνή του θεάτρου «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια.
Το «California Dreaming 20 χρόνια μετά»,  σε σκηνοθεσία του Διευθυντή θεάτρου του Πειραϊκού Συνδέσμου και καλού φίλου Σταύρου Καράγιαννη,  ο οποίος ταυτόχρονα ερμηνεύει τον έναν από τους κύριους ρόλους,  μαζί με τον Γιάννη Στόλλα και τις Βερόνικα Δαβάκη και Στέλλα Ράπτη μάς έκαναν να γελάσουμε και να περάσουμε ένα πολύ ευχάριστο δίωρο.
Η παράσταση ανεβαίνει στα Καμίνια στην προσπάθεια όλων μας να παράξουμε πολιτισμό σε κάθε γειτονιά του Πειραιά. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες  για την ανάπτυξη του πολιτισμού σε όλη την πόλη, ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης να ψυχαγωγούνται και να ζουν όμορφες στιγμές, όπως συνέβη χθες στο «Κ. Κωσταράκος».

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντελεστές και να καλέσω όλους τους Πειραιώτες και όχι μόνο να επισκεφτούν την ανακαινισμένη σκηνή του θεάτρου «Κ. Κωσταράκος».

Για το «California Dreaming 20 χρόνια μετά»
Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00 μέχρι τις 7 Απριλίου.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.
Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια).