ΘΕΑΤΡΟ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ: Η Κατερίνα Σκιαδά ξεκινά εκστρατεία για την ανακατασκευή του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Διαδικτυακή καμπάνια για την ανέγερση νέου θερινού θεάτρου Γραμμών στην Παλιά Κοκκινιά έχει ξεκινήσει η Κατερίνα Σκιαδά

- Το γκρουπ στο Facebook ήδη αριθμεί 300 μέλη

- Δίπλα της στο εγχείρημα και ο Σαράντος Ευσταθόπουλος

Η Κατερίνα Σκιαδά είναι γέννημα θρέμμα της Παλιάς Κοκκινιάς, εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών.

Ανήκει στη γενιά εκείνων που έζησαν τις δόξες του Θεάτρου Γραμμών στην Παλιά Κοκκινιά, με τις αλησμόνητες σχολικές θεατρικές παραστάσεις, μιας άλλης πιο ρομαντικής εποχής.

Τότε που δεν υψωνόταν το θεόρατο τσιμεντένιο οικοδόμημα «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» και η έννοια της γειτονιάς ήταν πιο ουσιαστική.

Η Κατερίνα Σκιαδά σε μια προσπάθεια να αναβιώσει τις μνήμες και να διεκδικήσει την αναβίωση του Θεάτρου Γραμμών (το γνωστό σε όλους θεατράκι δίπλα στις γραμμές του τρένου), καλεί διαδικτυακά τους Παλιοκοκκινιώτες να συμμετάσχουν στο γκρουπ με την επωνυμία «ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΩΝ».

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία που τη διέκρινε από τη νεανική της ηλικία σχετικά με τα πολιτιστικά δρώμενα και μπαίνει μπροστά ώστε το όνειρο να γίνει και πάλι πραγματικότητα!

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα πληροφορούμαστε ότι είναι και ο παιδικός της φίλος και συμμαθητής - Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά σήμερα - Σαράντος Ευσταθόπουλος.