Θεατρική ομάδα ΘΥΡΣΟΣ: Απολογισμός βραδιάς Λόρκα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατά τη διάρκεια των δύο επιτυχημένων μας παραστάσεων, στις 3/6/19 και 27/6/19, με τίτλο Η ζωή και το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα μέσα από τα έργα του, αφουγκραστήκαμε, όπως πάντα, μαζί με το εκλεκτό κοινό του Πειραιά, τους προβληματισμούς ενός μεγάλου δημιουργού επάνω στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτή η προσπάθεια της ομάδας ΘΥΡΣΟΣ, με την υποστήριξη του προγράμματος «Ενορία εν δράσει» και των ΕΝ.ΕΛ.Π.Α., αφιερώθηκε σε όσους παράγουν κοινωνικό έργο συνεπικουρώντας στην προαγωγή του πολιτισμού και την αναδόμηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής πρόσωπα: τους γιατρούς του Τζανείου Νοσοκομείου, την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, καθώς και τις κυρίες Λίτσα Αγαλοπούλου-Πετράκου, Έφη Αλεβιτζοβίτου, Μυρσίνη Ριμπά, Αλέκα Παπαδήμα Ελευθερία Χατζηνικολάου , Ντίνα Μελιανού  και Γιώτα Θειακούλη, δημόσιες λειτουργούς στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, Κ.Α.Π.Η. Πειραιά.

Στην παράσταστη παρεβρέθηκαν ο κος Άγγελος Κωσταντίνου Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κατσαφάδου , η υποψήφια Βουλευτής Α Πειραιά της Ν.Δ. Μαρία Καλαγιά , ο αστυνόμος και διοικητής της ΔΙΑΣ  Δυτικής Αττικής κος Γεώργιος Αγαπίδης , ο ψυχολόγος/ψυχίατρος και ιερέας Δημήτριος Παπαδάκης ενώ έστειλαν χαιρετισμούς ο Διευθυντής και πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πειραιά κος Νικόλαος Πλατανισιώτης και ο Αντιδήμαρχος κος Χρήστος Αγραπίδης.

Τέλος, τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πειραιά για την εισφορά τους στον πολιτισμό και την τέχνη, καθώς επίσης ο κ. Γεώργιος Κουρελιάς, υπεύθυνος ασφαλείας των Mega Sprint Guard Α. Ε. – Security Services, για την εξέχουσα εργασιακή του ηθική και την ευγενική του συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών τμημάτων ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΘΥΡΣΟΣ  Δημήτριος Κοντοδήμος ξεκινάει τμήμα υποκριτικής μέσα από μονολόγους κάθε Τετάρτη από τις 10 Ιουλίου εως και τις 10 Αυγούστου  για ερασιτέχνες και για επαγγελματίες ηθοποιούς με κόστος 20 ευρώ για όλη την διάρκεια.Τηλ επικοινωνίας 6979182390.