ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΣΟΚ από τα λεσβιακά φιλιά σε παράσταση

Φαίνεται πως δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα!

Οι Πειραιώτες φορολογούμενοι πληρώνουμε για να διαχειρίζονται τα χρήματά μας κάποιοι κρατικοδίαιτοι «καλλιτέχνες» περνώντας αρρωστημένα μηνύματα, όπως φαίνεται!

Αλήθεια ποιος έδωσε έγκριση να ανέβει μια τέτοια «ποιοτική» παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά;

Αναμένεται αντίδραση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, ο οποίος είναι εκ των ελαχίστων που υψώνει ανάστημα απέναντι σε όλους εκείνους τους δήθεν προοδευτικούς που προσπαθούν συστηματικα να μας επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα.

96952B45-E477-41B7-96F5-AB2258F09E11

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της ΕΣΠΡΕΣΣΟ:

Δύο κορίτσια κοιτιούνται στα μάτια, πλησιάζουν το ένα το άλλο σε απόσταση αναπνοής και τελικά ενώνουν τα χείλη τους με πάθος και μανία, σε μια προσπάθεια να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους!
Η παραπάνω είναι είναι μόνο μία από τις προκλητικές, ερωτικές σκηνές που περιέχει η παράσταση «Βέντλα – Το ξύπνημα της άνοιξης», η οποία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με κύριο θέμα το πρώτο ξύπνημα της εφηβικής σεξουαλικότητας.
Τέσσερις ανερχόμενοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, οι Λίνα Φούντογλου, Αλέξανδρος Χούντας, Χριστίνα Γαρμπή και Εύα Φρακτοπούλου, ενσαρκώνουν τους έφηβους χαρακτήρες του έργου, που φέρει την υπογραφή του Γερμανού συγγραφέα Frank Wedekind. Ενα έργο που χαρακτηρίστηκε άσεμνο, ανήθικο και προκλητικό, ενώ ανακηρύχτηκε απαγορευμένο, με το πρώτο ανέβασμα να καθυστερεί δεκαπέντε χρόνια από τότε, που γράφτηκε.
Στην παράσταση, όπου τα λεσβιακά φιλιά δίνουν και παίρνουν επί σκηνής, γίνονται επίσης αναφορές στη ρήξη των εφήβων με το σύστημα εκπαίδευσης, στην απάθεια των γονέων, στην ανάγκη τους για επαφή, στο σεξ, στη βία, στον μαζοχισμό, στην ομοφυλοφιλία και σε άλλα θέματα, που θεωρούνται ταμπού ακόμη και σήμερα σήμερα. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης.
Πηγή: Espresso