Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ ο Κώστας Κατσαφάδος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντική αναβάθμιση για τον Βουλευτή της Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστα Κατσαφάδο, καθώς με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει χρέη Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ.

Η ανάγκη για τοποθέτηση νέου «σχήματος» κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στη ΝΔ, προεκυψε έπειτα από την υπουργοποίηση των κ.κ. Τσιάρα και Ράπτη.

Σημειώνεται ότι ο ευρύτερος Πειραιάς, Α και Β εκλογικές περιφέρειες, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό παρέμεναν χωρίς συμμετοχή τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στα υπόλοιπα ανώτερα κοινοβουλευτικά αξιώματα, κάτι το οποίο αλλάζει με την τοποθέτηση Κατσαφάδου στη θέση του Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ, τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο βουλευτής Α' Αθηνών, Θάνος Πλεύρης, με Αναπληρωτές τον βουλευτή Α' Πειραιώς, Κώστα Κατσαφάδο και τη βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για την επιλογή Κατσαφάδου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, η επιλογή του Κώστα Κατσαφάδου σε αυτήν την κρίσιμη θέση, ήρθε καθώς ο έμπειρος Πειραιώτης βουλευτής συγκεντρώνει όλα έκλεινα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την εκπροσώπηση της ΝΔ στη Βουλή, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, μετά το όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Κατσαφάδος είναι ο πρώτος Βουλευτής του Πειραιά και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.