Αυτός είναι ο μοναδικός Πειραιώτης που ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό από κοντά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το είπε και το έκανε!

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς και αναγνωρίσιμους Πειραιώτες της Πλατείας Κοραή.

Τις τελευταίες μέρες είχα αναφέρει στο στενό του φιλικό περιβάλλον ότι θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ευχηθεί από κοντά στον Πρωθυπουργό επί τη ευκαιρία των γενεθλίων του.

Μέχρι και σήμερα, που έχουμε τα «αποδεικτικά» στα χέρια μας, όλοι θεωρούσαν ότι επρόκειτο για λόγια του αέρα!

Όμως ο ίδιος, φόρεσε τα καλά του και έκανε ακριβώς αυτό που είχε πει!

«Ανέβηκε» στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα όχι απλά είχε τετ α τετ με τον εορτάζοντα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά φωτογραφήθηκαν οι δυο τους με κάθε επισημότητα!

Ο λόγος για τον Λάζαρο Παπαζαφείρη!

Μάλιστα ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχηθεί και διαδικτυακά στον Πρωθυπουργό!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι πολλοί Πειραιώτες (ιδίως στελέχη της ΝΔ!) θα ήθελαν να βρίσκονται σήμερα στη θέση του Λάζαρου Παπαζαφείρη!

Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη είναι ανοιχτό για όλες και όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως αξιώματος ή κοινωνικής τάξης!

Άλλωστε δεν τυχαίο ότι δυο μέρες πριν τα γενέθλιά του ο Πρωθυπουργός επέλεξε για τη βραδινή του έξοδο με τη σύζυγό του τη Δραπετσώνα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Παπαζαφείρης είναι υπάλληλος του Δήμου Πειραιά, ενώ έχει υπάρξει και πρώην υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Χρήστου Αγραπίδη.

ΥΓ: Με την ευκαιρία να ευχηθούμε και εμείς χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά στον Πρωθυπουργό !