Πειραιάς: Η θερμή αγκαλιά Γεραπετρίτη – Κατσαφάδου… και τι τους ενώνει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι μόνο ο Πειραιάς που ενώνει τα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πειραιάς, έχει την τύχη να εκπροσωπείται στη Κυβέρνηση από 3 πολιτικά στελέχη και μάλιστα σε υπουργεία πρώτης γραμμής!

Και βέβαια αναφερόμαστε στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο και την Υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η αγκαλιά Γεραπετρίτη - Κατσαφάδου

Σήμερα όμως την τιμητική τους έχουν οι άντρες της παρέας, μιας και ο φωτογραφικός φακός της Ελένης Κανατσέλη (Φωνή των Πειραιωτών), τους «συνέλαβε» σε μια θερμότατη αγκαλιά, που επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν διαχρονικά.

Ο Υπουργός και διακεκριμένος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ Γιώργος Γεραπετρίτης αποτελεί μια εξέχουσα προσωπικότητα για τον Πειραιά, ενώ ο Υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος αποτελεί ένα σύγχρονο πολιτικό κεφάλαιο με ήδη καταγεγραμμένα ρεκόρ παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Τους ενώνει φυσικά ο Πειραιάς… αλλά και η Κάρπαθος!

Για όσους δε γνωρίζουν και οι δυο έλκουν την καταγωγή τους από το όμορφο νησί της Καρπάθου, με την οποία και διατηρούν ιδιαίτερες σχέσεις.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη σημερινή άκρως επιτυχημένη εκδήλωση του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου των Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου «Η Κοίμησις της Θεοτόκου», στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν τα 79 χρόνια από την Ελευθερία της Καρπάθου, με βασικό ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη!

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης παρά το ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, με διαρκή ταξίδια στο εξωτερικό, έδωσε το παρών αγόγγυστα στη σημερινή εκδήλωση μνήμης και τιμής των προγόνων του, γεγονός που αναδεικνύει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, αλλά και το λόγο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από τους Καρπάθιους όσο και από τους Πειραιώτες.