Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος πάει με το μετρό στη δουλειά του ! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιώτης Υφυπουργός Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος του Πολίτη είναι γνωστός στην πόλη του για το χαμηλών τόνων προφίλ που διατηρεί όλα τα χρόνια ενασχόλησής του με την πολιτική.

Αυτά τα σχεδόν 15 χρόνια παρουσίας του στα κοινά του Πειραιά, δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τον τρόπο και τη στάση ζωής του.

Αντιθέτως, παρά το γεγονός ότι έχει πετύχει αρκετά σε νεαρή ηλικία, εντούτοις παραμένει ταπεινός και προσιτός, όπως αποκαλύπτει στο PP στενός του συνεργάτης.

Για αυτό και για όσους τον γνωρίζουν, το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο να επιλέγει το μετρό αντί του πολυτελούς ΙΧ που προβλέπεται για τη θέση ευθύνης που κατέχει, για τη μετακίνηση στο γραφείο του, δεν προκαλεί εντύπωση!

Όπως και να έχει όμως, η στάση του Πειραιώτη πολιτικού στέλνει θετικό μήνυμα σε όλη την κοινωνία, για το πώς πρέπει να αντιμετωπιζει κάποιος της ζωή, ανεξάρτητα πόσο ψηλά έχει φτάσει κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά!

Αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα για χρήση των ΜΜΜ, ειδικά από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τη μάστιγα του κυκλοφοριακού στο μεγάλο λιμάνι.

Το γεγονός λοιπόν ότι ο Κώστας Κατσαφάδος δεν έχει «αλλοιωθεί» με το πέρασμα των ετών, προφανώς και είναι το κλειδί της επιτυχίας του, που τον κατατάσσει στην πρώτη επιλογή των συμπολιτών του, και αυτό το βίντεο αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη!