Στον Πάνο Ρέππα πάει το Πράσινο του Δήμου Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί «σύννεφα» πάνω από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, καθώς δυσαρέσκεια εκφράζεται για τα έργα και τις ημέρες της Αντιδημάρχου Αντωνίας Καρακατσάνη.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί της που φέρονται σύμφωνα με το περιβάλλον τους, να έχουν παράπονα από τη λειτουργία της υπηρεσίας, η οποία φαίνεται να μην μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των άλλων «μάχιμων» υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ακούρευτα δέντρα, κλαδιά πεταμένα στους δρόμους για μέρες κλπ.

Επιπροσθέτως, της «χρεώνονται» και αστοχίες σε επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, οι οποίες πλήττουν ολόκληρη τη Δημοτική Αρχή, όπως το «φιάσκο» με τα γλαστράκια, μέσω των οποίων επιχείρησε να διαφημίσει τον εαυτό της, εκμεταλλευόμενη τη δράση που είχε οργανώσει ο Δήμος Πειραιά για την Πρωτομαγιά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ακόμα και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φέρεται ενοχλημένος με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο πράσινο.

Η λύση Ρέππα

Για αυτό και έχουν φουντώσει τα σενάρια περί αλλαγών, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η ενοποίηση Καθαριότητας και Πρασίνου, υπό τον Πάνο Ρέππα.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια θα σημαίνει ότι ο Πάνος Ρέππας θα μετατραπεί σε υπέρ αντιδήμαρχο «καθημερινότητας του πολίτη», με ότι αυτό συνεπάγεται λίγους μήνες πριν τις Εκλογές.

Το σκεπτικό του «σεναρίου Ρέππα» στηρίζεται στο γεγονός ότι λόγω του αντικειμένου της Καθαριότητας γνωρίζει καλά πλέον τους δρόμους του Πειραιά και τις ανάγκες των γειτονιών, κάτι που αποτελεί προαπαιτούμενο και για την υπηρεσία πρασίνου.

Πάντως η Αντιδήμαρχος Αντωνία Καρακατσάνη δεν είναι διατεθειμένη σύμφωνα με πληροφορίες του PP να «παραδώσει» εύκολα τα κλειδιά του Πρασίνου στον Πάνο Ρέππα, τον οποίο βλέπει άκρως ανταγωνιστικά, καθώς η ίδια φέρεται να φιλοδοξεί να βρίσκεται στην πρώτη 5άδα των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων Πειραιά της επόμενης Δημοτικής Αρχής, όπως άλλωστε και ο Πάνος Ρέππας! (είπαμε έρχονται εκλογές…)

Η καυτή πατάτα βέβαια πέφτει στον Γιάννη Μώραλη ο οποίος ανάλογα με τις περιστάσεις, θα αποφασίσει για το πώς θα πορευτεί μέχρι τις Εκλογές, ζυγίζοντας τις πολιτικές συγκυρίες, την απόδοση των Αντιδημάρχων και το αντίκτυπο αυτών σε εκλογικό επίπεδο.