Νόνη Δούνια: «Δεν είμαι σελέμπριτι. Είμαι πολλά περισσότερα!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξέσπασε η Νόνη Δούνια απαντώντας πιθανότατα σε δημοσιεύματα ή δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, που την χαρακτηρίζουν ως «σελέμπριτι», με στόχο ενδεχομένως υποβαθμίσουν τα συνολική επαγγελματική διαδρομή της μέχρι τη μέρα που εκλέχθηκε Βουλευτίνα.

Η τ. Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων προχώρησε σε ανάρτηση - απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, προς όλους εκείνους που χαρακτηρίζοντάς την απλά με τον όρο σελέμπριτι, θεωρούν ότι μπορούν να τη «μειώσουν» στα μάτια των συμπολιτών της ή να «μειώσουν» το σύνολο της διαδρομής της μέχρι σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι η Νόνη Δούνια αποτέλεσε και αποτελεί μια από τις πιο σεμνές και διακριτικές παρουσίες στον ευρύτερο Πειραιά όπου και πολιτεύεται.

Όλα τα χρόνια της ενασχόλησής της με τα κοινά του Πειραιά δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Όσο για τη συνολική της παρουσία, όποιος έχει συναναστραφεί μαζί της μπορεί να διαβεβαιώσει ότι ο λόγος που αρθρώνει είναι πολύ πιο εντυπωσιακός από την εξωτερική της εμφάνιση!

Όπως αναφέρει και η ίδια ορθώς, η ζωή της δε χαρακτηρίζεται μόνο από την περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο!

Άλλωστε, έχουμε δει και άλλα «τηλεοπτικά» ή γενικότερα αναγνωρίσιμα πρόσωπα να πολιτεύονται και να μην βρίσκουν την ψήφο τους, σε αντίθεση με τη Νόνη Δούνια που χιλιάδες συμπολίτες της την τίμησαν και το 2019 και το 2023 με την ψήφο τους.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση της Νόνης Δούνια: